Derbi Kaldığı Yerden Seyircisiz Olarak Devam Edecek

Derbi Kaldığı Yerden Seyircisiz Olarak Devam Edecek
 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaşanan saha olayları nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kaldığı yerden seyircisiz olarak devam etmesine karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen ZTK yarı final ikinci müsabakasıyla ilgili kararını açıkladı.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan toplantıda alınan karara göre müsabaka, yarıda kaldığı 57. Betsmove dakikadan itibaren seyircisiz olarak devam edecek.Maç, 3 Mayıs Perşembe günü oynanacak.



TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye deneme bonusu Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi.

TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43