Erdoğan, 'Kumpas var, birileri organize etti'..

Erdoğan, 'Kumpas var, birileri organize etti'..
 

Gazetecilere açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için "Burada futbol terörünün ötesinde bir kumpas da var. Tribünlerdeki terörü birileri organize etti" dedi.

DERBİ MAÇTAKİ OLAYLAR

Bu konu bizi üzdü ciddi manada. İstanbul’a indiğim anda buna şahit oldum. Bu futbol teröründen öte bir şey. Burada açık konuşMam lazım burada bir kumpas da var. Dikkat ettiyseniz olay hep korner köşelerinde oldu. Dört korner köşesinde bunlar oldu. Tribünlerdeki terörü birileri organize etti. Bu kendiliğinden olan bir şey değil. Maç gayet güzel gidiyor. Quaresma kornerini atacak; yok çakmakmış şuymuş buymuş atılıyor. Böyle bir şey olamaz.

"ŞENOL HOCA'YA Betnano YAPILAN AFFEDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL"

Bakıyorsunuz Şenol Hoca’nın başına gelen olay. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Keşke Tolga da orada bir yanlışın içine girmeseydi. Şenol Hoca’ya yapılan affedilecek bir şey değil. Ben Şenol Hoca’yı, Fikret Başkanı, Aziz Başkanı aradım görüştüm. TFF bakalım neler çıkaracak. Biz de Spor Bakanlığımızla üzerine gideceğiz. En çok üzüldüğüm şey de şu; tribünlerde hanımlarımızın, kızlarımızı gitmesini isteyişimizin amacı neydi? Fair Play’i sağlamaktı. Olay ama neredeyse tam tersine döndü. Bu katlanılır yenilir yutulur bir şey değil.

NOT : Biz 12NUMARA olarak sayın Cumhurbaşkanımızdan bu maçın hükmen değil, yarıda kalan dakika içersin de taraftarsız olarak devam etmesini sağlaması olacaktır. Herkesin gördüğü gibi bu "Vatan Hainlerine" emelleri yaşatmamak adına çok önemli bir karardır. Eğer ki aksi bir karar çıkarsa bizileri birbirimize düşürmek isteyen bu Vatansız Hainler istedikleri hedefe casino sitesi ulaşacaktır. Biz TFF 'den adil ve tarafsız bir karar  ermesini bekliyoruz. Bunun dışında hiç bir karar "Fenerbahçe Camiasının Kabulü Olmaz"..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43