Necdet Niş'e Son Görev...

Necdet Niş'e Son Görev...
 

1975-76 ve 1978-79 sezonlarında Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlük görevini üstlenen ve camiamızın önemli değerlerinden biri olan Necdet Niş, bugün düzenlenen bir dizi törenle son yolculuğuna uğurlandı.



Necdet Niş için ilk tören Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlendi. Tesislerdeki Sporcu Anıtı önünde düzenlenen cenaze törenine; Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, Genel Koordinatörümüz Tamer Yelkovan, 12Numara Genel Yayın Yönetmeni Nurdoğdu Bayraktaroğlu, Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ile İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya’nın yanı sıra YDK ve Kongre Üyelerimiz, eski sporcularımız, Kulübümüz Şube en iyi bahis siteleri Kaptanları, Altyapı antrenörleri ve sporcuları ile Niş ailesinin fertleri, sevenleri ve yakınları Arzbet katıldı.



Törende konuşan eski futbolcularımızdan Ogün Altıparmak, Necdet Niş ile ilgili anılarını anlattı.

Merhum Necdet Niş için ikinci tören Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii’nde yapıldı. Buradaki törene Niş ailesinin fertleri, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra; Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu ve Ender Alkaya ile Genel Koordinatörümüz Tamer Yelkovan, YDK ve Kongre Üyelerimiz, eski sporcularımız, Kulübümüz Şube Kaptanları, Altyapı antrenörleri ve sporcuları katıldı.



Merhum Necdet Niş, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Camiamızın önemli değerlerinden biri olan merhum Necdet Niş’e Allah’tan rahmet, başta Niş Ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenleri, camiamıza ve Türk Futbol Ailesi’ne baş sağlığı dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43