Valbuena son noktayı koydu!

Valbuena son noktayı koydu!
Sezon başında Lyon'dan Fenerbahçe'ye transfer edilen Mathieu Valbuena geleceğiyle ilgili Fransız basınına önemli açıklamalar yaptı. Futbola başladığı Bordeaux kentindeki ESB tesisleri'nde adının verildiği sahanın açılışına katılan 33 yaşındaki oyuncu Sud Ouest Gazetesi'ne konuştu.

Geleceğiyle ilgili soruları bonus veren siteler yanıtlayan Valbuena, Bordeaux'ya gideceği yolundaki haberleri yalanladı. Bu sezon sarı lacivertli ekipte sadece 15 maça ilk 11'de başlama şansı yakalayan yıldız futbolcunun, ülkesine döneceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Gencobahis Katıldığı organizasyonda bu konuyla ilgili soruları yanıtlayan Mathieu Valbuena, "bu iddialar kesinlikle gerçek dışı. İstanbul çok güzel bir kent ve ben bu şehirde çok iyiyim" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz yaz Fransa'nın Lyon takımından transfer edilen 33 yaşındaki yıldız futbolcunun sarı lacivertliler ile 2019 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Aykut Kocaman'ın ligde toplam 29 karşılaşmada şans verdiği Mathieu Valbuena 7 gol atarken, 9 da asist yaptı. Valbuena, Fransa Milli Takımı'nın Rusya'da yapılacak Dünya Kupası kadrosunda da yer almıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43