Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Dynamo Kursk 54-73 Fenerbahçe Öznur Kablo

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, FIBA Euroleague B Grubu dördüncü hafta maçında Rusya ekibi Dynamo Kursk’a konuk oldu. Potanın Kraliçeleri, Sport Concert Complex'in ev sahipliği yaptığı karşılaşmayı 73-54 kazanarak üçüncü galibiyetini aldı.

Takımımızın en skorer oyuncusu 28 sayıyla Alina Iagupova olurken; onu 19 sayıyla Elizabeth Williams takip etti. Olcay Çakır Turgut 9, Anna Cruz 8, Cecilia Zandalasini 5, Tuğçe Canıtez ve Kiah Stokes ise 2'şer sayı üretti. 28 sayı, 8 asist, 4 ribaund ve 41 verimlilik puanıyla oynayan Alina Iagupova ise maçın MVP'si seçildi.

Victor Lapena yönetimindeki Ekibimiz maça; Olcay Çakır Turgut, Alina Iagupova, Cecilia Zandalasini, Tuğçe Canıtez ve Elizabeth Williams beşiyle başladı.

Takımımızın ilk sayıları Olcay Çakır Turgut’tan gelirken; Alina Iagupova’nın üçlüğüyle ekibimiz 5-9 öne geçti. Bu bölümde Elizabeth Williams ile hücum ribaundları alarak sayıya çevirmeyi başaran Fenerbahçe Öznur Kablo, Alina Iagupova ile farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Hem hücumda hem de savunmada etkili bir oyun sergileyen Potanın Bahis Siteleri Kraliçeleri, ilk çeyreği 16-27 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Alina Iagupova’nın üç sayılık isabetiyle başlayan Takımımız, Anna Cruz ile farkı 15 sayıya kadar çıkardı(18-33). Bu bölümde savunmada sorunlar yaşayan Fenerbahçe Öznur Kablo, rakibin sayılarına engel olamayınca fark 6 sayıya kadar düştü(33-39). Iagupova ve Elizabeth Williams’ın harika oyunuyla iki sayılık isabeti bulan Potanın Kraliçeleri, soyunma odasına 35-41 önde giden taraf oldu.

Soyunma odasından Alina Iagupova’nın sayılarıyla dönen Fenerbahçe Öznur Kablo, Elizabeth Williams ile skoru 37-45 yaptı. Savunmada gösterdiği etkili performansıyla rakibini de az sayıda tutmayı başaran Takımımız, üçüncü çeyreği de Alina Iagupova’nın üç sayılık isabetiyle 41-58 önde tamamladı.

Son çeyreğe Olcay’ın basketiyle başlayan Potanın Kraliçeleri, Anna Cruz’un üç sayılık isabetiyle skoru 47-63’e getirdi. Fenerbahçe Öznur Kablo, başından sonuna kadar önde götürdüğü karşılaşmadan 73-54 galip ayrıldı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında skandal sözler
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları