Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe Beko 90-82 Bayern Münih

Turkish Airlines EuroLeague 7. hafta maçında Bayern Münih’i konuk eden Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 90-82 galip ayrıldı.

Ekibimizin en skorer oyuncusu 19 sayıyla Derrick Williams olurken; onu 14 sayıyla Melih Mahmutoğlu takip etti. Sloukas 13, De Colo 12, Kalinic 10, Vesely 8, Datome 5, Lauvergne 4, A. Muhammed 3, Ahmet ise 2 sayı üretti.
 
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevil Zeynep Becan ve Alper Pirşen de izledi.
 
Zeljko Obradovic yönetimindeki Ekibimiz maça; Nando de Colo, Jan Vesely, Kostas Sloukas, Derrick Williams ve Nikola Kalinic beşiyle başladı.
 

İlk çeyreğe Jan Vesely’nin sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, Derrick Williams ile skoru 11-11’de eşitledi. Televizyon molasından sayılarla dönen rakibimiz olurken; Takımımız Çeyreği Joffrey Lauvergne’nin basketiyle 18-15 önde tamamladı.
 
Kaçak İddaa /> İkinci çeyrek karşılıklı sayılara sahne olurken; her iki takım da skor avantajını eline almakta zorlandı. Kaptan Melih Mahmutoğlu’nun üç sayılık isabetleriyle 28-25 öne geçen Fenerbahçe Beko, Derrick Williams’ın basketleriyle de soyunma odasına 40-39 önde giden taraf oldu.
 

İkinci yarıya Nando de Colo’nun sayılarıyla başlayan Ekibimiz, yine de Colo ile skoru 51-51’de eşitledi. Bu bölümde her iki takım da sayı üretmekte zorlanırken; bitime son iki dakika kala Fenerbahçe Beko 57-56 öne geçti. Ancak rakibimizin Paul Zipser ile sayılar üretmesine engel olamayan Takımımız, üçüncü çeyreği 61-62 geride tamamladı.
 
Son çeyreğe Jan Vesely ve Nikola Kalinic’in sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, Datome ile farkı 6 sayıya çıkardı(70-64). Bu bölümde etkili hücum organizasyonlarıyla skor üstünlüğünü eline alan Takımımız, karşılaşmayı 90-82 kazandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında skandal sözler
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları