Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

İstanbul BBSK 86-103 Fenerbahçe

Erkek Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında İstanbul BBSK takımına konuk oldu. Takımımız, Cebeci Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 103-86 galip ayrıldı.


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız parkeye Erick Green, Ergi Tırpancı, Luigi Datome, Jan Vesely ve Joffrey Lauvergne beşiyle çıktı. Karşılaşmanın ilk basketi İstanbul BBSK’dan gelirken; takımımız rakibe Joffrey Lauvergne ile cevap verdi(3-2). Ev sahibi takım Andre Spight’le skor üretmeye devam ederken; takımımız Lauvergne-Vesely-Erick Green’le skoru 5-11’e getirdi. Maçın ilk 5 dakikalık bölümüyse 7-13 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın üstünlüğüyle geçildi. Devamında oyuna dahil olan Nicolo Melli ve Sinan Güler’in de skor yüküne yaptıkları katkıyla fark 14 sayıya kadar çıktı(7-21).  İstanbul BBSK, Holloway ve Yordan Minchev’le farkı eritmeye çalışsa da(11-21), Jan Vesely’nin basketleriyle ilk çeyreği 15-27’lik skorla önde tamamlayan Fenerbahçemiz oldu.

Takımımız, ikinci çeyreğe Mehmet Yağmur’un 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu şutla başlayan İstanbul BBSK’ya, Sinan Güler’in üçlüğüyle cevap verdi(18-32). Devamında Damian Kulig ve Yordan Minchev’le skor üretmeye devam eden ev sahibi karşısında Joffrey Lauvergne ve Ali Muhammed ikilisiyle farkı koruyan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, çeyreğin ilk Fenomenbet 5 dakikalık bölümünü 28-40 önde geçti. Çeyreğin devamında İstanbul BBSK; Luka Babic, Terrell Holloway ve Damıan Kulig’in etkili oyunuyla farkı eritirken(43-49), takımımız da Erick Green’in bulduğu basket çeyreğin sonucunu belirledi(43-51).

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, harika bir üçüncü çeyrek geçirdi. Ali Muhammed ve Damian Kulig’in karşılıklı basketleriyle başlayan bu çeyrekte takımımız, Erick Green ve Jan Vesely ikilisiyle farkı 14 sayıya çıkardı(45-59). Çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümü 47-64 Fenerbahçemizin üstünlüğüyle geçilirken, ev sahibi takım Holloway ve Ramazan Tekin’le potamızda etkili oldu(52-64). Son 2 dakikalık bölüme 54-67’lik üstünlükle giren takımımız final periyotuna da 54-77’lik skorla önde girdi.

Final periyotuna Sinan Güler’in 3 sayılık isabetli şutuyla başlayan Takımımız, skoru 54-80’e getirdi. Son periyotta da oyun kontrolünü bırakmayan Fenerbahçemiz, farkı 29 sayıya kadar çıkarttı: 56-85. Son 5 dakikaya rahat giren takımımız, hücumdaki etkili oyunuyla karşılaşmayı 103-86 kazandı.

SALON: Cebeci
HAKEMLER: Özlem Yalman, Osman Sinan İşgüder, Halit Can Cihan
İSTANBUL BBSK: Ramazan Tekin 6, Babic 11, Halloway 21, Minchev 8, Spight 7, Mehmet Yağmur 11, Zbigniew 22
FENERBAHÇE: Efe Tırpancı, Vesely 12, Datome 6, Lauvergne 20, Green 14, Egehan Arna 8, Melih Mahmutoğlu 11, Sinan Güler 19, Melli 2, Ali Muhammed 5, Barış Hersek 6

1. PERİYOT: 15-27
2. PERİYOT: 43-51
3. PERİYOT: 54-77
4. PERİYOT: 86-103

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları
HABER
Erkek Voleybol'a yeni Sponsor...'Gürkan Şirketler Topluluğu'
HABER
İki sporcumuz Tadic ile Guduric bir araya geldi!