Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe'den sürpriz transfer!

Süper Lig'in son iki haftasında aldığı peş peşe galibiyetlerle çıkışa geçen Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları hızlandı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda ilerleyen ve birçok bölgeye takviye yapması beklenen sarı-lacivertlilerin önceliği ise sol bek transferi...

Hasan Ali Kaldırım'ın uzun süreli sakatlığı sonrası bu bölgede alternatifi bulunmayan ve adı Aleksandar Kolarov ve Dario Melnjak gibi isimlerle anılan Fenerbahçe'den sürpriz bir transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 5-1'le geçen Fenerbahçe'de ocak ayı için transfer çalışmaları başladı..

Hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren ve takımı büyük ölçüde yenileyen sarı-lacivertliler, zirve yarışını sonuna kadar sürdürmek adına ara transfer döneminde de bazı radikal kararlar almayı planlıyor..

Özellikle Miha Zajc ve Mehmet Ekici gibi isimleri devre arasında elinden çıkarıp buradan gelecek parayı transfere harcamayı hedefleyen Fenerbahçe'nin ilk hedefi ise sol bek transferi....

Audi Onbahis Cup'ta oynanan Bayern Münih maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Hasan Ali Kaldırım'ın alternatifi olmaması sebebiyle bu bölgede Nabil Dirar'ı kullanan teknik direktör Ersun Yanal, sol bek transferi için yönetime talimat verdi..

Bu doğrultuda harekete geçen sarı-lacivertlilerin gündemindeki isimlerse Aleksandar Kolarov ve Dario Melnjak....

Kanarya, yaz transfer döneminde takıma dahil etmek için uzun süre uğraştığı ve prensip anlaşmasına vardığğı Kolarov transferini Roma'nın istediği yüksek bonservis bedeli sebebiyle askıya almıştı..

Sarı-lacivertliler, İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sırp yıldız için ara transfer döneminde bir girişimde daha bulunacak..

Öte yandan Roma'nın tecrübeli oyuncuya 1+1 yıllık yeni sözleşme önerdiği ancak yönetimin teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Sırp sol bekten vazgeçmediği öğrenildi..

Sol bek transferi için önceliği Kolarov'a veren sarı-lacivertliler, bir yandan Sırp futbolcunun alternatiflerini de belirlemeye devam ediyor.

Sarı-lacivertlilerin gündemindeki bir diğer isimse yaz transfer döneminin sonlarına doğru gündeme gelen Çaykur Rizesporlu Dario Melnjak....

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında skandal sözler
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları