Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe , Galatasaray’ı yener!

Süper Lig takımlarımız artık o kadar güçlendi ki, her takım her takımı yenecek durumda. Bunu oynanan maçlarda zaten görebiliyoruz. Fenerbahçe geçen sezona göre bir hayli iyi kadro ile yoluna en az puan kaybı ile devam etmeye çalışıyor. En son zorda Ankaragücü karşısında alınan 2-1’lik üç puan ligin çok çetin geçeceğinin bir göstergesidir. Fenerbahçe geniş kadrosuna rağmen maalesef ki sol ve sağ beksiz oynamaya devam ediyor. Aslında stoper fazlalığı olmasına rağmen en son alınan Adil Rami bence son derece gereksiz bir transfer oldu. Rami ilk maçında çok fazla takıma katkı sağlayamadı ve hatasından dolayı da gol yedirdi. Zamanla düzelir mi bunu kestirmek çok zor. Şu anki hali ile bırakın Fenerbahçe de oynamayı, süper Lig de bile banko oynayacak fiziksel hız ne güçte değil. Serdar Aziz kesinlikle Adil Rami’den daha yetenekli ve hızlı bir isim. Ersun hoca kendisine neden şans vermiyor anlamış değilim. Fenerbahçe’nin daha pozitif futbol oynamasını taraftarlarımız beklemektedir. Beş haftada takımın en etkili ve çalışkan isimleri başta kaptan Emre ve Ozan olmak üzere, Dirar, Tolga Süperbahis Ciğerci, Max Kruse, Vedat Muric ve Deniz Türüç olmuştur. Diğer futbolcularımızın da bu isimler gibi takıma daha fazla katkı vermelerini beklemekteyiz.

Süper Lig her hafta sürpriz sonuçlarla oynamaya devam ediyor. Daha çok ilginç sonuçların yaşanacağı bir lig izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Ersun Yanal takımı oluştururken umarım birilerinin etkisinde kalmadan ilk 11’ini oluşturur. Bu hafta sonu Galatasaray maçı var, her iki takım için de çok önemli bir karşılaşma olacak. Elbette saha ve seyirci avantajı Galatasaray takımından yana. Ancak bu Fenerbahçeli oyuncuları çok fazla etkilemeyecektir, zaten takımın yarısı yabancı!. Ben Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı yenerek döneceğine eminim.

Fenerbahçe başkanı Sayın Ali Koç ve yönetiminde ki bazı isimler sponsorluk çalışmalarında son derece başarılı yol alıyorlar. En son Kadın Voleybol takımımıza Kafkas Mücevherat ve Corendon Airlens’in sponsor olması büyük bir başarıdır.  

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında skandal sözler
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları