Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe Juan Mata için harekete geçti

Manchester United ile sözleşmesi bitecek olan Mata için F.Bahçe ile birlikte Valencia ve Sevilla devreye girdi. İngiliz basınına göre Mata için en yüksek teklifi F.Bahçe verdiği için Valencia ve Sevilla'nın işi hiç de kolay değil.

Premier Lig'de 5 sezondur Manchester United forması giyen Juan Mata, sezon sonunda vedaya hazırlanırken, İngiliz basını, İspanyol orta saha oyuncusu için 3 ciddi adayın olduğunu iddia etti.

Haberde Fenerbahçe ile birlikte iki İspanyol kulübü Malatya mutlu son Valencia ve Sevilla'nın da Mata'yı istediği ifade edildi. 

Fener önde!
Fenerbahçe'nin yaklaşık 2 aydır ilgilendiği Juan Mata için diğer iki İspanyol kulübünden daha Betwinner cazip bir teklifle geldiği de haberde yer aldı.

İmza parası da teklif edildi
Fenerbahçe'nin Juan Mata ile yakından ilgilendiği geçtiğimiz ay menajeri tarafından da ifade edilmişti.

Fenerbahçe'nin normal ücret ve maç başılar dışında ciddi bir imza parası da teklif ettiği belirtiliyor.

Sivas mutlu son

Mata gelirse orta saha tamam
Fenerbahçe Mata'yı alırsa kadrosuna başka orta saha oyuncusu takviyesi yapmayacak.
 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Hatay'ı 'Saran' rüzgar! Sadettin Saran'ın eğitime desteği sürüyor
HABER
Sadettin Saran'dan eğitime büyük destek! Kırıkkale'de etüt merkezi açıldı
HABER
Başkan Ali Koç: Rüya takım kuracağız
FUTBOL
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a yanıt: Ben şampiyonluk sözü veriyorum
FUTBOL
İsmail Kartal: Şampiyon olacağımıza inanıyorum
FUTBOL
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi için forvet kararı
FUTBOL
Aziz Yıldırım: 3 sene olacağım, şampiyon yapmaya geliyorum
FUTBOL
Fenerbahçe'de seçimli genel kurul tarihi ilan edildi
FUTBOL
Aziz Yıldırım: Mourinho ile anlaştık
FUTBOL
Fenerbahçe'den transfer atağı! Resmi teklif yapıldı