Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe Kim Min-Jae'nin bonservisini belirledi!

Takımımız, son olarak Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'a konuk olmuş ve dev derbiden 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Bu galibiyetin en büyük mimarlarından biri de Koreli Milli futbolcumuz Kim Min-Jae olmuştu.

Takımımız, son olarak Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'a konuk olmuş ve dev derbiden 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Bu galibiyetin en büyük mimarlarından biri de Koreli Milli futbolcumuz Kim Min-Jae olmuştu. Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Koreli savunmacıya maç sonrası fiyat belirledi. Peki, Kim'i isteyen takımlar Fenerbahçe'mize ne kadar bonservis ödemek zorunda? 

Galatasaray maçında mükemmel oynayan ve yaptığı kritik dokunuşla derbi galibiyetinde büyük rol oynayan Kim Min Jae'yi Avrupa'nın dev kulüpleri istiyor.

Daha önce 9 milyon Euro'ya serbest kalacağı konuşulan Güney Koreli yıldızın sözleşmesinde böyle bir madde olmadığı açıklanmıştı. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un Koreli yıldızı en az 25 milyon Euro'ya satmayı düşündüğü öğrenildi. Kim'e gelen teklifleri menajerinin Fenerbahçe'ye ilettiği Sarı-Lacivertli yönetimin de gerekirse devre arasında Kim'i isteyen takımlarla masaya oturacağı öğrenildi.

Juventus'un 10 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaptığı, Tottenham'ın ise daha yüksek bir rakamı vermeye hazır olduğu ifade edildi. Opta'nın rakamlarına göre derbide 7 kezle en fazla pas arası ve engelleme yapan oyuncu Kim Min-Jae oldu. Kim ayrıca yüzde 79 pas isabeti, 23 isabetli pas, 4 pas arası, 3 engelleme gibi rakamlarla oynadı.

youbets.org
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları
HABER
Erkek Voleybol'a yeni Sponsor...'Gürkan Şirketler Topluluğu'