Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe taraftarı oyuna gelmemeli..

Fenerbahçe taraftarı oyuna gelmemeli..

Fenerbahçe takımının bundan sonraki her maçı bir derbi artık büyük küçük bir maç yok. Yeni Malatyaspor karşılaşması Fenerbahçe'nin lige tutunabilme ve en azından ilk 6.7 takım arasına girmesi için çok değerliydi. Alt sıralardaki rakipleri sayılabilecek takımların kazanması bu karşılaşmayı çok daha önemli bir hale getirdi. Malatyaspor gerçekten Lig'in en iyi ve güçlü ekiplerinden birisi. Fenerbahçe'nin ligdi oynadı son 6 maça bakacak olursak galibiyeti yoktu. Yani en son galibiyeti Alanyaspor karşısında 2-0 la alan Fenerbahçe o tarihten bu yana Süper Lig'de maç kazanamamıştı. Alınan bu galibiyet Fenerbahçe'nin ilerleyen haftalarda kendisine olan güvenini az da olsa tazeleyecektir. Ben oynanan futbolun kaliteli ve iyi olduğunu düşünmüyorum ancak artık iyi futbolu bir yana bıraktık. Fenerbahçe'nin seri galibiyetler almasını bekliyoruz. Ersun Hoca elindeki kadronun en iyisi ile sahaya çıkıyor ve elindeki futbolcuların en iyisini oyuna sürüyor. Yani bir anlamda çok iyi bir futbol ve açık ara skorlar bu kadro ile zor gözükmektedir. En son aldığım haberlere göre Sayın Ali Koç en az 2 önemli ismi daha getirecek. Muhtemelen bu transferler bir iki gün içinde açıklanacaktır. Yapılacak bu yeni transferlerle birlikte Fenerbahçe en azından galibiyet kovalayan bir takım olma hüviyetine yeniden kavuşacaktır.

Fenerbahçe taraftarı çok uyanık olmalı

Fenerbahçe'nin büyük taraftarı her maçta takımına sonuna kadar destek olmalıdır. İlk devrede bazı maçlarda yenilgi olabilir ancak karşılaşmanın 90.95 dakika olduğunu düşünmekte fayda var. Fenerbahçe'nin Fenerbahçe taraftarının başka hiçbir destekçisi yok bunu böyle düşünmek ve uygulamak gerekir. Ortalığı karıştırmak isteyen sözde Fenerbahçeli geçinen ve Fenerbahçe'nin mağlubiyetlerine Betist Ali Koç başarısız olsun diye içten içe sevinen bir sürü insan var. Bu tür insanları sevindirmek ve meydanı onlara bırakmamak adına büyük Fenerbahçe taraftarı her maçta bunlara inat futbolcularını en üst seviyede desteklemek zorundalar. Başarısızlıktan keyif alan bu söylediğim kişiler sporun içinden ve camianın içinden olan insanlardır. Onlar her maçta olduğu gibi bekliyorlar ki Fenerbahçe mağlup olsun puan kaybetsin ve onlara gündem olsun spor programlarına reyting alsınlar. Bu zavallı insanlar sadece ve sadece bunun derdinde büyük Fenerbahçe taraftarı bu tür insanları mutlaka ayırt etmeli onların bu arzu ve isteklerine hep dik durmalılar.

Ali Koç’u nasıl yıkarız diyenler var

Birileri bekliyor ki Fenerbahçe daha ağır sonuçlar alsın, alsın ki Fenerbahçe’yi yeme planlarını hayata geçirebilsinler. Bazıları ise başkanlık sevdasıyla bazıları yönetime girme sevdasıyla bu hayallerini devam ettirmek istiyorlar. Ancak unuttukları bir şey var ki o da büyük Fenerbahçe taraftarı bu takımı tekrar ayağa kaldıracak eski şanlı güçlü ve rakiplerinin korkacağı bir Fenerbahçe ortaya çıkaracaktır. Fenerbahçe başarılı oldukça Ali Koç’u bezdirme, bıktırma, moralini bozma ve hatta erken kongre kararı alma hayalleri bitecektir. Zaten Fenerbahçe kazanmaya başlayınca Ali Koç’a yine sevgi gösterileri ve daha ne itibarlar sergilenecektir. Burada Ali Koç başkanın artık bu ikiyüzlü insanlar ile kendisine iyi günde, kötü günde destek olanları ayırması bir vicdan meselesidir. Ben ve ekibim 12 Numara için kişilerin çok fazla üzerimizde etkinliği yoktur. Bugün Ali Koç’a yapılan her türlü hile, hainlik, sırtından vurma vs. başka bir isme yapılsa yine aynı tepkiyi koyarım. Bizi bilen bilir, bilmeyen ise kendisi gibi bilir. Ali Koç beni sokakta görse bile zor tanır. Yani Ali Koç ile çok mesafeli olduğumu anlatmak istiyorum. Bazı uyanıkların akıllarından geçen düşünce ve söylemlerinin önünü kesmek adına..

#FenerbahçeHayattırFenerbahçeTürkiyedir

Saygılarımla

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yavuz Selimoğlu 5 Yıl Önce

Çok doğru diyorsunuz. FENERBAHÇE üzerinden oyun peşinde olanlar var.

Zafer Mertoğlu 5 Yıl Önce

Bu gibi insanlara fırsat vermeyeceğiz.

Deniz Akarsu 5 Yıl Önce

Abi her yazar sizin gibi olsa...Tebrik ederim..

Necla Akgün 5 Yıl Önce

Nurdoğdu bey kaleminize sağlık. Ali Koç'a destek olmak gerekir.

Bilal Alper 5 Yıl Önce

Ali Koç giderse kimlerin geleceğini biliyoruz. Ancak çok beklerler..

Daha Fazla Haber
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları
HABER
Erkek Voleybol'a yeni Sponsor...'Gürkan Şirketler Topluluğu'