Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe 'yeniden' şekilleniyor!

Sezonun ilk bölümünde en büyük sıkıntıyı gol noktalarında yaşayan Fenerbahçe, bu sorunu santrfor transferiyle çözecek. Berisha, Serdar Dursun ve Valencia’nın yanına eklenecek dördüncü forvet bu hafta belli olacak. Ayrıca yeni teknik adam da birkaç gün içinde açıklanacak.

Süper Lig’in ilk yarısında en çok isabetli şut çeken (106), en yüksek gol beklentisi yaratan (32.53 xG) ve rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan (504) takım olmasına rağmen liderin 14 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, ikinci devrenin hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

Santrfor mevkisinde değişmeli olarak forma giyen Mergim Berisha ve Serdar Dursun kralbet giriş ile Enner Valencia’nın sezon içinde yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluklar nedeniyle sıkıntı yaşayan sarı lacivertli ekip, ilk yarıda oynadığı 19 maçta 29 gol atabildi. Maç başı gol ortalaması 2’yi bile bulmayan (1.5) Fenerbahçe, önümüzdeki bir hafta içinde yeni bir forvet transfer ederek bu sorunu çözmeyi planlıyor.

Sarı lacivertli takımda acilen çözüm bekleyen diğer bir sorun ise, teknik direktörün kim olacağı? Bu konuda hummalı bir çalışma yürüten ve hata yapmamak için büyük çaba sarf eden yönetim, birkaç gün içinde yeni hocayı açıklayacak.

2021'İN PUAN CETVELİNDE İKİNCİ

2021 yılında oynanan Süper Lig maçlarında toplanan puanlar yönünden en başarılı takımlar Trabzonspor ve Fenerbahçe oldu. Bordo mavililer 44 karşılaşmada 97 puan toplarken, 45’er maç yapan Fenerbahçe 88, Beşiktaş 84, Galatasaray 82 puan aldı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları
HABER
Erkek Voleybol'a yeni Sponsor...'Gürkan Şirketler Topluluğu'