Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Ve..Ersun Yanal Fenerbahçe ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor'a yenilerek düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'de, teknikdiretör tartışması sona erdi. Kulübümüz Ersun Yanal ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın büyük olasılıkla hafta içi yapılması bekleniyor..

Sezona Phillip Cocu yönetiminde başlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında iç sahada alınan 3-1'lik Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Hollandalı çalıştırıcının görevine son verdi.

Fenerbahçe; Cocu'nun ardından, yardımcısı Erwin Koeman'ı geçici olarak takımın başına getirdi. Koeman, göreve 2-2'lik Galatasaray beraberliği ve Aytemiz Alanyaspor ile Anderleht maçlarında alınan 2-0'lık galibiyetlerle başladı. Alınan başarılı sonuçlar üzerine takımın sportif direktörü Damien Comolli, Koeman'a "göreve devam etmek istedikleri Canlı Bahis kişinin kendisi olduğunu" söylediklerini belirtti.

Buna karşın Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından ligde oynanan 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alınırken UEFA Avrupa Ligi'nde ise iç sahada oynanan Dinamo Zagreb maçı 0-0 sona erdi.

Son olarak ligin 15. haftasında Akhisarspor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Fenerbahçe ligde 16. sıraya kadar geriledi ve başkan Ali Koç; oyuncular ve teknik heyete Manisa'dan İstanbul'a otobüsle gitme cezası verdi. Pazar sabaha karşı 02.30 sularında Samandıra'ya varan Fenerbahçe kafilesini taraftarlar Ersun Yanal tezahüratlarıyla karşıladı. Sarı lacivertliler, Kayserispor'un bu akşam Kasımpaşa deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyet sonrası sıralamada 17. sıraya düştü.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları
HABER
Erkek Voleybol'a yeni Sponsor...'Gürkan Şirketler Topluluğu'