Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Ara Transfer Hazırlıkları Başladı..

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdüren ve en az 2 takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi.

Menajerler, sezon sonunda İtalyan devi Inter ile sözleşmesi bitecek olan Andrea Ranocciha'yı F.Bahçe'ye teklif ettiler. Yönetimimiz kabul ederse Ranocchia ocakta takıma katılacak.

SERIE A'NIN EN KALİTELİLERİNDEN... Inter'de ilk 11'de kendisine yer bulmakta zorlanan Ranocchia, yine de İtalya Ligi Serie A'nın en kaliteli stoperlerinden biri olarak kabul ediliyor. 30 yaşındaki Ranocchia, Vevobahis 1.95 boyuyla da dikkat çekiyor.

BONSERVİSİ UCUZA GELECEK... Ranocchia'nın sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için bonservis ücretinin son derece cüzi bir rakam olacağı ifade ediliyor. İtalyan stopere de 2.5 ile 3 milyon Euro arasında bir ücret teklif edilecek.

İLK 11'DE OYNAMAK İSTİYOR... 21 kez giydiği İtalyan Milli Takım formasına yeniden kavuşmak isteyen Ranocciha direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. İtalyan stoperin F.Bahçe'ye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Hatay'ı 'Saran' rüzgar! Sadettin Saran'ın eğitime desteği sürüyor
HABER
Sadettin Saran'dan eğitime büyük destek! Kırıkkale'de etüt merkezi açıldı
HABER
Başkan Ali Koç: Rüya takım kuracağız
FUTBOL
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a yanıt: Ben şampiyonluk sözü veriyorum
FUTBOL
İsmail Kartal: Şampiyon olacağımıza inanıyorum
FUTBOL
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi için forvet kararı
FUTBOL
Aziz Yıldırım: 3 sene olacağım, şampiyon yapmaya geliyorum
FUTBOL
Fenerbahçe'de seçimli genel kurul tarihi ilan edildi
FUTBOL
Aziz Yıldırım: Mourinho ile anlaştık
FUTBOL
Fenerbahçe'den transfer atağı! Resmi teklif yapıldı