Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Eczacıbaşı VitrA 3-2 Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 6'ncı haftasında Eczacıbaşı VitrA’ya konuk oldu. Sarı Melekler, setlerini 23-25, 26-24, 25-19, 21-25, 15-12 geride tamamladığı mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı..

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ile İlker Dinçay da izledi.
 
Sarı Melekler, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemi hastalığına farkındalık yaratmak adına sahaya maskelerle çıktı.
 
Zoran Terzic yönetimindeki ekibimiz Eczacıbaşı VitrA karşısında maça; Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Brankica Mihajlovic, Melissa Vargas, Bahar Toksoy Guidetti, Kelsey Robinson altısı ve libero Aylin Sarıoğlu ile başladı.
 

Zorlu mücadelenin ilk setinde teknik molaya 12-9 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle gidildi. Mola dönüşü farkı 1 sayıya indiren ekibimiz, Pereira’nın sayılarına engel olamayınca skor 18-15 oldu ve Başantrenörümüz Zoran Terzic’ten mola geldi. Karşılıklı servis hatalarının ardından Vargas’ın servisleriyle 19-19’da eşitliği yakalayan Fenerbahçe Opet, bu kez rakibine mola aldırdı. Moladan Eda’nın sayılarıyla dönen Sarı Melekler, kalan bölümde hata yapmadı ve seti 23-25 kazandı.
Redwin />  
İkinci setin teknik molası da 12-9  Eczacıbaşı VitrA’nın üstünlüğüyle geçildi. Mola sonrası Vargas, Robinson ve Eda’nın sayılarıyla skor avantajını eline geçiren Sarı Meleklerde skor 21-20’ye gelince Zoran Terzic mola aldı. Mola sonrası Vargas’ın kaydettiği sayılarla skoru 24-24’te eşitleyen Fenerbahçe Opet, öne geçme şansını değerlendiremedi ve seti 26-24 kaybetti.
 

Ev sahibi ekibin 2 sayılık serisiyle başlayan üçüncü sette Vargas ve Naz’ın sayılarıyla 2-4 öne geçen Fenerbahçe Opet, teknik molaya ise 12-10 geride girdi. Kalan bölümde istediği oyunu sergileyemeyen ekibimiz seti 25-19 geride tamamladı.
 
Dördüncü sete iyi başlayan Sarı Melekler skoru 3-7’ye çekince ev sahibi ekipten mola geldi. Teknik molayı da 10-12 önde geçen Fenerbahçe Opet, etkili oyununu setin sonuna kadar sürdürdü ve seti 21-25 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan beşinci sette saha değişimi 8-6 Eczacıbaşı VitrA’nın üstünlüğüyle gerçekleşti. Kalan bölümde istediği performansı sahaya yansıtamayan ekibimiz; seti 15-12, maçı da 3-2 kaybetti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları
HABER
Erkek Voleybol'a yeni Sponsor...'Gürkan Şirketler Topluluğu'
HABER
İki sporcumuz Tadic ile Guduric bir araya geldi!