Kategoriler

Fenerbahçe Taraftarının Bağımsız Sesi

Fenerbahçe Opet 3-0 Karayolları

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. hafta mücadelesinde Karayolları’nı konuk etti. Sarı Melekler, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Mücadeleye iki servis hatasıyla başlayan Karayolları karşısında Takımımız, Melissa Vargas ve Bricio’nun üst üste bulduğu sayılarla 8-3’lük üstünlüğü yakaladı. Bu skor rakibe mola aldırsa da, Sarı Melekler, mola dönüşünde serisine devam etti ve teknik molaya 12-3’lük üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında Karayolları, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı eritip skoru 12-7’ye getirse de takımımız, Melissa Vargas’la rakibin serisine son verdi(14-7). Rakip Karayolları, özellikle teknik moladan sonra bulduğu etkili servislerle farkı 2 sayıya indirdi(15-13). Bu Betmoon skor karşısında Melissa Vargas, Eda Erdem Dündar ve Dicle Nur Babat’la yeniden oyuna ağırlığını koyan takımımız, 5 sayılık Afyon mutlu son farkı yakaladı(20-15). Seti kazanma adına son bölümde özellikle ikili bloktan sayılar bulan Fenerbahçe Opet, seti 25-18 kazandı.

Müsabakanın üçüncü seti, geride kalan iki sene oranla daha çekişmeli geçti. Konuk takım Karayolları, özellikle kaptan Mariana ile bulduğu sayılarla teknik molaya 11-12 önde girdi. Her iki takım da bu bölümde başa baş bir oyun sergilese de Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, setin son bölümlerini iyi oynadı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

Tokat mutlu son
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
FUTBOL
Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında skandal sözler
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şampiyonluk vurgusu: Galatasaray kaybedecek
FUTBOL
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi
FUTBOL
İsmail Kartal, futbolcularına seslendi: Size ihtiyacım var
FUTBOL
Konyaspor Başkanından şok Fenerbahçe sözleri! ''Onlardan intikam alacağız''
FUTBOL
Fenerbahçe, 15 günde 2 kupadan oldu! Ligde de yara aldı
RÖPORTAJLAR
Fenerbahçe YDK Başkan Adayı Sevil Becan'dan 12 Numara'ya özel açıklamalar
FUTBOL
İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''
FUTBOL
EMS Yapı Sivasspor maçının biletleri satışa çıkıyor
FUTBOL
Danimarka'da Nordsjaelland maçı öncesi İsmail Kartal'ın açıklamaları