Fenerbahçe Doğuş'un Yarı Finaldeki Rakibi; Banvit

Fenerbahçe Doğuş'un Yarı Finaldeki Rakibi; Banvit
 

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final serisindeki rakibi belli oldu. Ekibimiz yarı final turunda, çeyrek finalde Beşiktaş Sompo Japan’ı 2-0 ile geçen Banvit ile eşleşti.

Üç maç kazanan takımın adını finale yazdıracağı Fenerbahçe Doğuş – Banvit serisinde ilk iki karşılaşmaya 28 Mayıs Pazartesi 20:45 ve 30 Mayıs Çarşamba 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak, üçüncü maç ise Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak. Gerekmesi durumunda dördüncü maç yine Banvit ev Goldenbahis sahipliğinde oynanacak ve yine gerekmesi durumunda beşinci karşılaşma Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılacak.

Fenerbahçe Doğuş ile Banvit arasında normal sezonda oynanan müsabakalarda 1-1 eşitlik vardı. Sezonun ilk maçında İstanbul’da kazanan 80-63 ile Fenerbahçemiz olurken, Bandırma’daki mücadelede ise Banvit 63-61 ile gülen taraf oldu. Bu sonuç, Fenerbahçe Doğuş’un BSL’de aldığı son yenilgi olarak da kayıtlara geçti. Ekibimizin bu maçın ardından yakaladığı 16 maçlık galibiyet bonus veren siteler serisi bulunuyor.

İki takım, sezonun ilk resmi müsabakası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında da karşılaşmış ve Fenerbahçe Doğuş rakibini 75-64 yenerek kupanın sahibi olmuştu.

Yarı finalin diğer eşleşmesi ise Tofaş ile Anadolu Efes arasında oynanacak. Bu eşleşmede saha avantajı Bursa temsilcisi Tofaş’ta bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43