GEÇMİŞ OLSUN TYLER

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Kanadalı oyun kurucusu Tyler Ennis, Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile deplasmanda sakatlandı..

GEÇMİŞ OLSUN TYLER

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Kanadalı oyun kurucusu Tyler Ennis, Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile deplasmanda oynadığımız lig maçının ilk çeyreğinde yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası hastaneye kaldırılmıştır. Yapılan ilk kontrollerin ardından oyuncumuzun sol ayak kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edilmiştir.

Sakatlığı tüm camiamızı derinden üzen Tyler Ennis'e geçmiş olsun diyor, sağlığına bir an önce kavuşması yönündeki temennilerimizi paylaşıyor ve kendisini en kısa zamanda çubuklu ile yeniden parkelerde görmeyi diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile deplasmanda oynadığımız lig maçının Retrobet ilk çeyreğinde yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası hastaneye kaldırılan oyuncumuz Tyler Ennis'i, Ulus Liv Hospital'de Başkanvekilimiz Semih Özsoy, takım arkadaşları, tüm teknik ekip ve Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic ziyaret etti. Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Maurizio Gherardini de ziyarette yer aldı.

Semih Özsoy, Tyler Ennis'le bir süre sohbet ederek moral verdi. Başantrenörümüz Obradovic ve takım arkadaşları da oyuncumuzun yanına teker teker gelerek desteklerini gösterdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43