Potanın kraliçeleri yıkıp geçti

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Galatasaray’a konuk oldu.

Potanın kraliçeleri yıkıp geçti

Galatasaray 49-57 Fenerbahçe

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Galatasaray’a konuk oldu. Rakibini 49-57 yenen Fenerbahçemiz, seride durumu 2-2'ye getirdi.

Serinin 5. ve son maçı 4 Mayıs Cumartesi günü Ataşehir’de oynanacak. Metro Enerji Salonu’ndaki karşılaşma saat 15:30’da başlayacak.

Karşılaşmayı Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mustafa Kemal Danabaş, Metin Sipahioğlu ve Selahattin Baki izledi.

Maça 5-0’lık seri ile başlayan ev sahibi takımı karşısında Cecilia Zandalasini ile rakibine karşılık veren Betcup Fenerbahçemiz, Jefferson’u durdurmakta zorlansa da Tuğçe ve Birsel’in basketleriyle çeyreği 17-18 önde tamamladı. İyi oyununu ikinci çeyreğe de taşıyan Fenerbahçemiz, Plum ve Tuğçe’nin sayılarıyla üstünlüğünü korudu. Rakibine kolay sayı şansı tanımayan Valerie Garnier’in öğrencileri soyunma odasına 25-29 önde gitti. 
Soyunma odasından Cecilia Zandalasini ve Birsel’in üçlükleriyle dönen Fenerbahçemiz, farkı çift hanelere çıkardı (25-35) Skorda üstünlüğünü koruyan Takımımız, son çeyreğe 32-41 üstün girdi. Maç genelindeki iyi oyununu son çeyreğe de taşıyan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 49-57 galip ayrıldı. 

Skor dağılımımız: Cecilia 16, Tuğçe 14, Kelsey 12, Birsel 9, Kiah 4, Kia 2.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43