Valbuena'yı transfer etmek istiyor..

Valbuena'yı transfer etmek istiyor..
 

L'Equipe, St.Etienne'in Valbuena'yı transfer etmek istediğini yazdı. Fransız futbolcunun da ülkesine dönmek istediği belirtildi.

Fenerbahçe'de geçen sezon sürekli yedek kalan ve bu durumdan mutsuz olan Mathieu Valbuena'ya Fransa Ligue 1 ekiplerinden St.Etienne'in talip olduğu öne sürüldü.

L'Equipe'te yer alan haberde; St.Etienne'in 33 yaşındaki yıldızın menajeri ile görüştüğü ve sözleşme şartlarında pazarlık yaptığı belirtildi.

BONSERVİS BEDELİNİ MAKUL BULDULAR : Fenerbahçe'nin Valbuena için önemli bir bonservis talep etmeyeceği yazılırken, transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanabileceği notu düşüldü.

Fenerbahçe'nin 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Valbuena için 1 ila 2 milyon euro arasında bir bonservis ücreti isteyeceği, St. Etienne'in de bu rakamı karşılamayı düşündüğü yazıldı.

ANLAŞMA UZAK DEĞİL : St. Etienne yerel basınında çıkan haberde ise; Valbuena'nın Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon euro ücret aldığı, St. Etienne için bu rakamın oldukça fazla olduğu Modabet ve bunun indirilmesi için görüşmelerin olduğu ifade edildi.

Fransız oyuncunun bu rakamı düşürmeye sıcak baktığı, anlaşmanın uzak olmadığı bilgisi verildi.

Valbuena, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı toplam 40 resmi maçta 8 gol atıp 16 asist yapmıştı.

Futbolcu tarafınca bu gelişmeler yaşaanırken, yeni Fenerbahçe'de Aykut Kocaman olmayacağı için takımda kalmak istediği tarafımızdan öğrenildi. 12numaracomtr ye telefondan kısa bir açıklama yapan Fransız yıldızımız "Fenerbahçe SK'de artık çok şey değişecek. Yeni başkan Ali Koç çok kaliteli bir isim. Fenerbahçe'ye çpk büyük şeyler kazandıracaktır. Benim durumum ortada kulübüm ile sözleşmem var, Aykut Kocaman varsa ben yokum. Ancak Ali Koç Aykut Kocaman'ı gönderecek haberleri alıyorum. Böyle bir geliime olursa takımda seve seve kalırım" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43