BASKETBOL Fenerbahçe Beko, EuroLeague Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncuları ve teknik heyeti, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılan EuroLeague Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BASKETBOL Fenerbahçe Beko, EuroLeague Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinin ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov ve Takım Kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Genel Menajerimiz  Maurizio Gherardini: İnanmak ve birlikte çalışmak felsefemiz

"Uzun bir aradan sonra hoş geldiniz. Burada olup basketbol etkinliğinin bir parçası olmak, 6 ay sonra çok keyif verici. Belirsiz bir dönemden geçtik ve önümüzde belirsiz bir sezon da var. Medya günü normalliğe doğru atacağımız ilk adım. Hepimiz oynamak istiyoruz. Hem ligde hem de EuroLeague’de. Çok güzel bir sezon olmasını diliyoruz. Bir süreliğine taraftarlar alışık oldukları atmosferde olmayacaklar ama en yakın zamanda eski atmosferlere kavuşmayı ümit ediyoruz. Bu sezon yeni bir sayfa açtık. Yeni bir sloganımız var: Yellowlegacy. Fenerbahçe basketbol takımı çok önemli antrenörler ve oyuncularla birlikte adını tarihin kitaplarına yazdırdı. Çok güzel şeyler yaşandı. O yüzden legacy çok özel değerlere sahip olduğunuzu ifade ediyor. İnanmak ve birlikte çalışmak felsefemiz. Bu sene değişik sebeplerden dolayı birçok değişim oldu ama biz hem Koç Obradovic’e, hem de bize bu sevinci yaşatan oyuncuları teşekkür ediyoruz.  Yeni sayfamızda çok şanslıyız ki, Igor, teknik ekibi ve yeni oyuncular var. Aynı çalışma felsefesine devam edeceğiz. Gobahis Hedefimiz aynı. Sezon başlangıcı için çok heyecanlıyız. Yeni takımımızı çok seveceksiniz. Belirsiz sezonda bu sene çok değişik faktörlerle mücadele edeceğiz.  Medyanın da desteğine ihtiyacımız var. Bu maçları belgelemek ve analiz etmek için. "

Başantrenörümüz Igor Kokoskov: Takımı mücadeleye hazırlayıp, her türlü şampiyonayı kazanacak hale getireceğiz 

"Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım.  Çok kısa süre burada olmama rağmen çok sıcak bir karşılama oldu. İstanbul'a ve Türkiye'ye çok geldim. Buraya Obradovic ve Maurizio'yu ziyarete de gelmiştim. Türkiye'ye ve İstanbul'a çok büyük saygım var. Fenerbahçe markasının dünya çapında ne kadar büyük bir isim olduğunun farkındayım. Beklentileri biliyorum. Önümüzde belirsiz bir sezon var ama hepimiz çok heyecanlıyız. Takımımız hem eski oyunculardan hem yeni oyunculardan kurulu bir sentez oldu. Vesely, Melih, De Colo,  6 yeni oyuncumuz var.  Çok iyi oyuncu grubu var. Sağlıklı bir ortam var ve Fenerbahçe ailesinin parçası oldukları için çok mutlular. Söz verdiğimiz bir şey var. Tüm tecrübemizi ve bilgimizi takımla paylaşacağız. Takımı mücadeleye hazırlayıp, her türlü şampiyonayı kazanacak hale getireceğiz. "

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe Beko

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43