Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu’nu ikinci sırada tamamladı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki 6. ve son maçında İtalya’nın A. Carraro Imoco Conegliano takımıyla karşılaştı. Rakibine 3-1 mağlup olan Sarı Melekler, grubunu 4 galibiyetle ikinci sırada tamamladı. Mücadelenin setleri 25-19, 22-25, 25-21, 25-17 sonuçlandı.

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu’nu ikinci sırada tamamladı

20 takımın 5 grupta mücadele ettiği organizasyonda, grup birincileri ile en iyi 3 grup ikincisi çeyrek finalde mücadele edecek. Çeyrek finalin güçlü adaylarından Fenerbahçe Opet’in Avrupa serüveni, grup maçlarının tamamlanmasının ardından netlik kazanacak.
 

Mangin Beaulieu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile Nantes Türkiye Başkonsolosu Aslı Oral birlikte izledi.
 
Takımımız maça; Kelsey Robinson, Dicle Nur Babat, Melissa Vargas, Brankica Mihajlovic, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol altısı ve libero Melis Yılmaz’la başladı.
 

Büyük çekişmeye sahne olan ilk setin son bölümlerinde Egonu ile etkili olan İtalyan ekibi, seti 25-19 önde tamamladı.  İkinci sete etkili başlayan Fenerbahçe Opet, Vargas’ın sayıları, Eda’nın bloklarıyla 5-8 öne geçti. Bu bölümde farkı 5 sayıya çıkaran (6-11) Zoran Terzic’in öğrencileri, farkı eriten İtalyan ekibinin serisini de Vargas ile sonlandırdı. (15-17) Dicle Nur’un sayılarıyla 21-24 öne geçen Sarı Melekler, Vargas’ın sayısıyla da seti 22-25 kazandı.  

Üçüncü sette iyi servislerle 5-8 öne geçen Ultrabet Fenerbahçe Opet, Kelsey Robinson ve Eda ile farkı korudu. (8-12)  Tartışmalı kararların verildiği bu bölümde ritmini kaybeden ve geriye düşen (16-13) Sarı Melekler, seti de 25-21 mağlup tamamladı. Dördüncü sette istediği oyunu sergileyemeyen Fenerbahçe Opet, seti 25-17, maçı da 3-1 kaybetti.
 

Kadın Voleybol Takımımızın yer aldığı grupta ikinci devre karşılaşmaları COVID-19 tedbirleri kapsamında 26-27-28 Ocak 2021 tarihlerinde Fransa’nın Nantes şehrinde oynandı. Takımımız burada oynadığı 3 maçın 2’sini kazandı. Gruptaki 6 maç sonunda 4 galibiyet elde eden Sarı Melekler, B Grubu’nu ikinci sırada tamamladı. Imoco Conegliano’nun 6 galibiyetle lider tamamladığı grubumuzda VB Nantes 2 galibiyetle üçüncü sırada yer aldı. Grup sonuncusu Calcit Volley Kamnik ise 6 maç sonunda galibiyet elde edemedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43