Yılın En İyi Spor Yorumcusu Talha Yazgan Seçildi

Burak Akan Medya’nın organize ettiği, Türkiye’nin en önemli ödül törenlerinden birisi olan ve Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 11.Mood Awards Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Spor Yorumcusu’ ödülünü Talha Yazgan aldı.Ödül törenine sanat, spor ve medya camiasından önemli isimler katıldı. Gecenin sunuculuğunu ünlü isim Uğur Arslan yaptı.

Yılın En İyi Spor Yorumcusu Talha Yazgan Seçildi

Yılın En Başarılı Spor Yorumcusu Talha Yazgan Seçildi

Burak Akan Medya’nın organize ettiği, Türkiye’nin en önemli ödül törenlerinden birisi olan ve Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 11.Mood Awards Ödülleri’nde ‘Yılın En Başarılı Spor Yorumcusu’ ödülünü Talha Yazgan aldı.

Ödül törenine sanat, spor ve medya camiasından önemli isimler katıldı. Gecenin sunuculuğunu ünlü isim Uğur Arslan yaptı.

‘Bu Ödülü Şehit Ailelerine ithafen alıyorum’

Yazgan ödül gecesinde yaptığı açıklamada, ‘Gelecek yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılını kutlayacağımız bu süreçte, ödülü tüm şehit ailelerine ithafen alıyorum’ açıklamasını yaptı.

Turgay Kıran’a verilen cevap gündem oldu!

Gecede Galatasaray eski yöneticisi Turgay Kıran’ın ‘Türkiye Cumhuriyeti’nde iki büyük kulüp var, birisi Galatasaray biriside Beşiktaş’ açıklamasına karşın, Talha Yazgan ‘Tüm kulüpler Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli kulüpleridir. Ancak Turgay Kıran Beyefendi’nin Galatasaray ve Beşiktaş bu ülkenin 2 büyük kulübüdür açıklmasına istinaden, Fenerbahçe bir spor kulübünden daha fazlasıdır ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ta kendisidir diyerek bir dipnot eklemek istiyorum.’ açıklaması da geceye damgasını vurdu.

Talha Yazgan’ın açıklamaları:

‘Öncelikle bu geceyi organize eden Burak Akan Medya ekibini tebrik ediyorum. Bu gecenin tarihi olan 12.12 bizim için çok anlamlı çünkü temellerini 2010’da attığımız 12 Numara markasının web sitesi 12numara.com.tr yi 12.12.2012 tarihinde açmıştık ve 10.yıl dönümünde bu ödülü almak mutluluk verici.

Dört Büyükler yayın organımızla da tüm spor camiasına hizmet vermekteyiz.

Tüm kulüpler Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli kulüpleridir. Ancak, Turgay Kıran Beyefendi’nin Galatasaray ve Beşiktaş bu ülkenin 2 büyük kulübüdür açıklmasına istinaden, Fenerbahçe bir spor kulübünden daha fazlasıdır ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ta kendisidir diyerek bir dipnot eklemek istiyorum.

Bu ödülü bana layık gören herkese, izleyenlere, takipçilerimize, aileme, eşime ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Ayrıca gelecek yıl çok önemli bir yıl, 2023’de Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağız. Ben bu ödülü tüm şehit ailelerine ithafen almak istiyorum.’

Gecede Ödül Alan Bazı İsimler:

Yılın En Başarılı Spor Yorumcusu Talha Yazgan

Yılın En Başarılı Sporcusu Adem Kılıçcı

En İyi TV Yüzü Nagihan Karadere

En İyi Sosyal Medya Uzmanı Mehmet Burak Torun

Yılın En İyi Haber Ajansı Demirören Haber Ajansı

Yaşam Boyu Onu Ödülü Nevra Serezli

Yılın Meslek Onur Ödülü Turgay Kıran

Yaşam Boyu Onu Ödülü Nevra Serezli

En İyi Fantezi Müzik Erkek Sanatçı Yaşar İpek

Yılın En İyi Kadın Muhabiri Hande Neyman

Yılın En İyi Oyuncusu Burak Hakkı

Yılın En İyi Orkestrası Enbe Orkestrası-Behzat Gerçeker

Yılın En İyi Şarkısı Can Koç-Gökyüzünü Tutamam

Yılın Çıkış Yapan Şarkısı Gökçe-Biz Böyle Değildik

Yılın En İyi Tiyatro Eğitmeni İlyas Çağlayan

Yılın En İyi Çıkış Yapan Moda Tasarımcısı Ayşegül Eraslan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43