ALİ KOÇ’A HERKESİN DESTEK OLMASI İCAP EDER..

Fenerbahçe camiamız da son günlerde gündem epey değişmiş gibi gözüküyor. Başkan Sayın Ali Koç Divan Kurulu toplantısında kendisini eleştirenlere kendisinden hiç de beklenmeyen çok farklı bir üslupla cevap vermişti.

ALİ KOÇ’A HERKESİN DESTEK OLMASI İCAP EDER..

Bunun sonunda karşısında olanlar aynı şekilde sosyal medyadan mesajlar vermeye başladılar. Aslında gelinen bu nokta hiçbir Fenerbahçelinin istemediği üzücü bir durumdur. Şu anda futbol sezonun açılmasına çok az bir süre kala böyle lüzumsuz işlerle camiayı karıştırmak, bölmek hiç kimsenin yararına ve faydasına olamaz.  Zaten diğer camialar daha çok birbirimize düşmemiz için ellerini ovuşturmaya başlamışlar bile. Fenerbahçe'yi sevmeyen ve Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemeyen insanlara bu fırsatı vermememiz gerekir.

Fenerbahçe başkanına herkes saygılı eleştiri yapmak zorundadır.

Bunu sağlayacak tek kişi de Başkan Sayın Ali Koç'tur. Ben Başkan Ali Koç'un yerinde olsam böyle konuşmalar yapmam. Kendisini eleştirenler elbette olacaktır bu doğaldır. Tabi ki eleştiriler medeniyet çerçevesinde ve saygılı bir şekilde yapılmalıdır. Fenerbahçe başkanına hitap ederken herkesin daha saygılı ve seviyeli eleştiriler yapma zorunluluğu vardır. Başkanın her eleştiri yapan kişiyi eleştirmesi, aslında kendisini eleştirenlerin istediği bir ortamdır. Başkan böyle eleştirileri hiç muhatap almayıp Fenerbahçe'nin başarısı için odaklanmalı ve elinden gelen gayreti bu yönde harcamalıdır. İnsanlara verebileceği en büyük ders onları kazanmak için iyilikle, güler yüzle ve şefkatle yaklaşımı olmalıdır. Eleştirmek için hazır kıta bekleyenlere onların istediği gibi cevap veren ve muhatap alan Ali Koç olmamalıdır.

Şahıslar değil, takım konuşulmalı..

Geçen sene yaşanan başarısızlık elbette birçok konuyu gündeme getirebilir; ancak artık önümüzde yep yeni bir sezon var. Yapılan transferler ve futbol takımı konuşulacağına böyle saçma sapan sözlerle sosyal medyadan laf atmak gibi bir durumun olmaması gerekir. Biz 12 Numara olarak elimizden geldiğince bağımsız, tarafsız hiç kimsenin kalemi olmadan ve hiç kimseye farklı haberler yapmadan yıllardır yolumuza devam ediyoruz. Bu benim hem şahsi hem de 12 Numara'nın yayın politikasıdır. Şu anda mevcut Başkanımız Sayın Ali Koç 'a her Fenerbahçelinin sonuna kadar destek olması gerekir. Tabi ki başkanında ortamı gerecek konuşmaları yapmaması icap eder.

FETÖ’nün yapamadığını yapmayalım?

Fenerbahçe hiçbir ismin değildir. Fenerbahçe sadece büyük TARAFTARININDIR. Birbirimize ağır şekilde eleştirilerde bulunarak hiçbir yere varamayız. Bu ancak Fenerbahçe camiasını böler. Hain FETÖ terör örgütünün yapamadığını kendimiz yapmış oluruz. Başkan Ali Koç kişiliği ile duruşuyla, medeniyeti ile ve kalitesi ile önder ve lider olmak zorundadır. Camiayı birleştirmek adına kendisine büyük görev düşmektedir. Bırakın sizi eleştirenler eleştirsinler, alkışlayanlar alkış yapsınlar. Onlarla hem kendinizi, hem zamanınızı, hem de zihninizi uğraştırmayın ve yormayın. Başkan Ali Koç a yakışan yapıcı paylaşıcı ve güzel mesajlar vererek camiayı bir arada tutmaktır. Bunun dışında Oslobet yapılacak ortamı gerecek her konuşma sadece Fenerbahçe camiasına zarar verecektir.

Herkesin Başkanın yanında olması gerekir..ama..

Biz 12 Numara olarak ve bundan önceki yaptığım Spor Dergilerinde, çalışmalarla da hep ilkeli ve doğru olmaya gayret gösterdim.  Bundan sonra da bu yolumuzdan asla dönecek değiliz. Şu anda tek doğru olan şey Başkan Sayın Ali Koç'a hepimizin sonuna kadar destek olmasıdır. Biz her daim şahıslara değil Fenerbahçe’mize hizmetin yolunu seçtik ve bundan böyle de böyle olacaktır. Camiamızı bir arada tutmanın tek yolu birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Sayın Başkan Ali Koç kendisini eleştiren insanları aslında bir araya getirebilirse onlara güzel mesajlar verebilirse Fenerbahçe camiasının her kesiminden büyük destek alır. Kötülükten, yanlış sözlerden, ağır eleştirilerden hiçbir fayda sağlanmaz.  Başkanımız bunun sağladığı takdirde başarı zaten kendiliğinden gelecektir. Biz Büyük Fenerbahçe’yiz; biz diğer camialar gibi olmamalıyız. Birbirimizi böyle ağır şekilde ve uygun olamayan söylemlerle eleştirmek, kırmak sadece Fenerbahçe’mize zarar verir. Başkan Ali Koç'tan daha duyarlı daha yapıcı ve daha objektif söylemler yapmasını bir taraftar olarak rica ediyorum. Yani kendisini eleştirmek için bekleyenlere malzeme vermemesini rica ediyorum.  Başkan Sayın Ali Koç'un kalitesi, medeniyeti, duruşu ve liderlik vasıfları Fenerbahçe camiasını birleştirmek için yetecek potansiyeldedir.

Kazanan FENERBAHÇE olsun..

Ali Koç'un başarılı olmasını istemeyen elbette ki bir takım isimler vardır. Bunların olması da gayet doğaldır. Nasıl ki zamanında Sayın Aziz Yıldırım'ı eleştirenler olduysa Ali Koç'uda eleştirenler her daim olacaktır. Sadece birilerini eleştirmek için hayata bakan bazı insanlar bu huylarından asla vazgeçemezler. Sayın Başkan Ali Koç takımı şampiyon yapsa bile yine bazı konularda eleştirileri devam eder bu tür insanların yaşam kaynağı budur. Böyle kişilerin gözleri doğruları görmez, kulakları doğruları işitmez. Çünkü bunların gözleri ve kalpleri bağlanmıştır. Başkan Ali Koç bu tür eleştirilere adeta kulaklarını kapatarak bildiği doğru yolda Fenerbahçe'nin başarısı için elinden gelen bütün çabayı ve gayreti göstererek onlara başarılı bir FENERBAHÇE ile cevap vermek zorundadır. Kendisine başarıya giden bu yolda her daim elimizden gelen desteği yapmak arzusunda olduğumuzu bir kez daha söylemek isterim. Neticede kazanan FENERBAHÇEMİZ olsun. Varsın biz kaybedelim yeter ki hak eden doğru insanlar kazansın. Muhakkak ki er geç DOĞRU olanlar kazanır. Ancak doğru olan insanlara da çalışmalarını yapması için fırsat verilmelidir. Yani hak edene hak ettiği verildiği zaman HAK yerini bulur..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Hulusi Ganiler-istanbul 5 yıl önce

Abi başkan şu Mehmet Alakuş itini uzaklaşırsın ona verilen her para kanımıza dokunuyor. Kendisine çok zararlı bir isim.

Avatar
Günay Bulut- Kadıköy 5 yıl önce

Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Avatar
Osman Karadere- Rize 5 yıl önce

Biz sonuna kadar Ali başkanın ve fenerbahçemizin yanındayız.

Avatar
Serhat Yazarkar- Kars 5 yıl önce

Abi başkan Sanki Aziz Yıldırım'ın yolundan gidiyor gibi Biz ondan daha güzel mesajlar ve başarılar bekliyoruz.

Avatar
Sıla Çalışkan- Bodrum 5 yıl önce

Yazınız gerçekten örnek teşkil edebilecek bir yazı başkanımıza dediğiniz gibi herkesin sahip çıkması gerekir.

Avatar
Cahit Fırat- Urfa 5 yıl önce

Abi Ali Koç'u yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmez.

Avatar
Celal Ayaydın- Yozgat 5 yıl önce

Ali Koç öyle üç beş çapulcu ile yok olacak ve dağılacak bir isim değildir Sizleri de yazınızdan dolayı tebrik ediyorum saygılar.

Avatar
Muzaffar Kayaoğlu- Erzincan 5 yıl önce

Abi Erzincan'dan Selam ve saygılar Helal olsun sana

banner42

banner43