ŞAMPİYON FENERBAHÇE BEKO

Türk sporunun lokomotifi ve Türkiye’nin en büyük spor kulübü Fenerbahçemiz, Erkek Basketbolda başarılarına bir yenisini ekledi.

ŞAMPİYON FENERBAHÇE BEKO


Türk basketbolunun lokomotifi olan ve tarihi başarılara imza atan Erkek Basketbol Takımımız, 2021-22 sezonu şampiyonlukla tamamladı.
 

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 30 maçta 24 galibiyetle ilk sırada tamamlayan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, play-off turu çeyrek finalinde Frutti Extra Bursaspor’a karşı 2-1, yarı finalde ise Darüşşafaka’ya karşı 3-1 üstünlük kurarak final vizesi aldı.

Final serisinde Anadolu Efes’i 3-1 ile geçen Takımımız, sezonu şampiyonlukla noktaladı,

Şampiyonluk Kupasını Sinan Erdem Spor Salonu’nda kaldırdı!
 

Lig tarihinde 1723 maça çıkan ve 1157 galibiyet alan Fenerbahçe Beko, rakibine karşı ligimizde oynadığı 147 maçta 60 galibiyet aldı.
 

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçını; Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sertaç Komsuoğlu, Ahmet Ketenci, Mustafa Kemal Danabaş, İlker Dinçay ve Özgür Özaktaç izledi.
 

Fenerbahçe Beko, maça iyi başladı. Rakibine kolay sayı şansı vermeyen ve Guduric ile fark yaratan Takımımız, ilk çeyreği 12-24 önde geçti.  Soyunma odasına da 35-41 üstün giren Ekibimiz,  üçüncü periyotu da 61-70 üstün tamamladı. Dördüncü çeyrekte farkı açan ve maçtan 80-92 galip ayrılan Takımımız, şampiyonluğunu ilan etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43