Fenerbahçe Beko'dan yeri yerinden oynatacak transfer

Fenerbahçe Beko, Melih Mahmutoğlu'nun pozisyonu için Barcelona'nın yıldızının transferini bitirdi. Fenerbahçe Beko'nun kaptanlığını yapan Melih Mahmutoğlu'nun bu transferle ciddi bir pozisyon rekabetine girmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Beko'dan yeri yerinden oynatacak transfer

Fenerbahçe Beko, kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun yanına Barcelona'nın tecrübeli yıldızı Nick Calathes'ı transfer etmeye hazırlanıyor. İspanyol devinden ayrılan yıldız ile görüşmelere başlayan sarı-lacivertliler, transferde büyük yol aldı.

FENERBAHÇE BEKO'DA MELİH MAHMUTOĞLU'NA DİŞLİ RAKİP GELİYOR

Fenerbahçe Beko, Barcelona ile sözleşmesi sona eren Nick Calathes ile transfer görüşmelerine başladı. Sarı-lacivertlilerin yanı sıra, Panathinaikos'un da kadrosuna katmak istedi Yunan şutör gard için Fenerbahçe bir adım daha önde.

Melih Mahmutoğlu ile benzer pozisyonda oynayan 33 yaşındaki tecrübeli basketbolcu, Dimitris Itoudis'in takımda görmek istediği özel isimlerden biri.

FENERBAHÇE BEKO'NUN TRANSFERDEKİ AVANTAJI KOÇ ITOUDIS OLDU
Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; NBA'de de uzun yıllar forma giyen tecrübeli yıldıın, Fenerbahçe Beko'nun koçu Dimitris Itoudis ile çalışmak istediği için diğer transfer tekliflerini reddettiği belirtildi.

MELİH MAHMUTOĞLU İLE İTİCİ GÜÇ OLABİLİR
Melih Mahmutoğlu ile şutör guard pozisyonuna güç katacağı düşünülen 33 yaşındaki basketbolcu, bu sezon EuroLeague'de 29 maça çıktı.

Barcelona formasıyla 29 maçın 27'sine ilk 5'te başlayan Nick Calathes, 24.5 dakika sahada kalırken; 7.3 sayı, 4.0 ribaund ve 6.4 asist istatistikleriyle takımına katkıda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43