Fenerbahçe çok iyi başladı..

Fenerbahçe Süper Lig’e öyle bir giriş yaptı ki hepimizi ters köşe yaptı. GFK karşısında adeta tek kale oyun ve inanılmaz bir oyun iştahı vardı. Ersun hoca takımı öyle bir motive etmişti ki dakika 90 olmuş, skor 5-0 takım yine gol arıyordu.

Fenerbahçe çok iyi başladı..

Bu görüntüler Fenerbahçe takımında çok özlenen ve beklenen bir özellikti. Ligin henüz başı olmasına rağmen hem futbol, hem de oyun hırsı olarak taraftardan ve bizlerden tam puan aldılar. GFK takımını kimse hafife almasın birkaç hafta sonra çok ses getirecektir.

Yorumcular şaşırmış durumda

Şimdi yorumcuların yeni modası bir maçta 24. Dakikada 3 penaltıyı hakem nasıl verir?, gibi komik ve futbolu bilmemek modasıdır. Neymiş efendim, 3 penaltı nasıl verilir, sanki UEFA hakemlere demiş ki 1 penaltı dışında penaltı vermeyin? Arkadaş bir maç içinde penaltı varsa elbette verilecektir. İsterse 6 penaltı olsun, kurallar bunu demiyor mu?. Şimdi Fenerbahçe takımının mükemmel oyununu böyle saçma sapan Venüsbet şeylerle görmezden geliyorlar. Neyse mesele değil, bu zihniyette olan sözde futbol yorumcuları bildikleri bu yolda devam etsinler. Biz Fenerbahçe olarak işimize bakalım.

Ersun hoca farkı başladı

Ersun hoca artık kendisini belli etmeye başlamıştır. GFK karşısında ben bunun izlerini gördüm ve takımı çok beğendim. Bu hafta oynanacak olan Başakşehir maçı bizlere daha net bir analiz imkânı verecektir. Ben inanıyorum ki takım yine aynı motive ve kazanma hırsı ile bu maçı da kazanacaktır.

Transferler yolda

Takıma en az 3 transfer olacağını da düşünürsek o vakit bu takım uçar gider. Aldığım net bilgiye göre stoper, orta alan ve santrafor alınacağını sizlerle paylaşmak istiyorum. Eğer ki son anda bir aksilik olmaz ise bu transferler çok yakında açıklanacak ve imzalar atılacaktır.

Oynanan göz alıcı oyun ve kazanma iştahı sebebiyle başta Ersun Yanal hocamı, futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibi kutluyorum..

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇESüper LigGFK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mesut Kaya 5 yıl önce

Gerçekten çok başarılı bir oyun oynadık. Umarım böyle devam eder.

banner42

banner43