Galatasaray HDI Sigorta 0-3 Fenerbahçe HDI Sigorta

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi 25. hafta maçında Galatasaray HDI Sigorta’ya konuk oldu. Takımımız, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta 0-3 Fenerbahçe HDI Sigorta

Fenerbahçemiz, bu galibiyetle zirvedeki yerini koruduğu gibi rakibin de 11 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Karşılaşmayı Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, da tribünden takip etti.

Fenerbahçemiz, karşılaşmaya; Nicholas Hoag, Emre Batur, Metin Toy, Salvador Hidalgo, Ulaş Kıyak, Graham Vigrass altısı ve libero Hasan Yeşilbudak’la başladı.

Takımımızın servis atışıyla başlayan karşılaşmanın ilk sayısı da Salvador Hidalgo’dan geldi (0-1). Maçtaki ilk sayılarını Burutay ve Torres’le bulan ev sahibine Metin Toy’un blok performansıyla cevap veren Fenerbahçemiz, skoru 2-3 yaptı. Galatasaray HDI Sigorta, Yury Berezhko’yla maça ortak olurken (4-4), Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, üst üste bulduğu sayılarla 3 farklı üstünlüğü yakaladı (6-9). Bu bölümde Nicholas Hoag’un etkili servisleri, Metin Toy’un da rakip alanda öldürdüğü blok sayılarıyla Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 7-12 önde girdi. Moladan 2-0’la dönen ev sahibi takım, 9-12’yi yakaladı. Devamında Metin Toy’un özellikle servisteki başarısı, Ulaş Kıyak’ın da blokta kurduğu üstünlükle Fenerbahçemiz, farkı 6 sayıya kadar çıkardı (11-17). Bu skorun ardından yakaladığı 3-0’lık seriyle fark 3’e(14-17) inse de Fenerbahçemiz sayı avantajını korudu (15-20). Sette son bölüme girilirken hücumdaki ilk sayısını üreten Vigrass’ın da katkısıyla Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, seti 18-25 kazandı.

İkinci set Galatasaray HDI Sigorta’nın servis atışıyla başlarken ilk sayı ise Metin Toy’dan geldi (0-1). Emre Batur’un da blok sayısıyla 2-3’lük üstünlüğü yakalayan Fenerbahçemiz, rakibine blokta da üstünlük kurdu. Devamında Burutay ve Torre’le 3-0’lık bir seri yakalayan ev sahibi, skoru 5-3’e getirdi. Nicholas Hoag ve Hidalgo’yla bu sefer seri yakalayan Fenerbahçemiz maçta bir kez daha öne geçti (5-7).

Her iki takımın da skorer isimlerinden sayılar bulduğu bu bölümde teknik molaya 12-11’le önde giren ev sahibi Galatasaray HDI Youwin Sigorta oldu. Bu sette takımımız adına skor yükünü sırtlayan isim olan Nicholas Hoag ile Graham Vigrass’ın ikinci blok sayısına imza attığı bu bölümde maça denge geldi (15-15). Kıyasıya mücadelenin yaşandığı sette skor üstünlüğü de sürekli olarak el değiştirirken setin kazananı ise 26-28’le Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız oldu.

Karşılaşmanın üçüncü seti Yury Berezhko ve Doğukan Ulu’yla iyi başlayan Galatasaray HDI Sigorta, skoru 5-3 yaptı. Sette üstünlüğünü korumaya çalışan (9-7) ev sahibini, yüksek yüzdeyle oynayan Metin Toy ve Emre Batur’la durduran Takımımız, skora denge getirdi (9-9). Bu bölümde vites yükselten Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, yakaladığı 3-0’lık seriyle teknik molaya 11-12’yle önde girdi. Moladan iyi döndüğü gibi sete de ağırlığını koyan Fenerbahe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız,  seti 17-25; maçı da 3-0 kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43