Fenerbahçe Beko 77-78 Maccabi FOX

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 24. hafta maçında Maccabi FOX’u konuk etti. Ekibimiz, mücadeleden 78-77 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Beko 77-78 Maccabi FOX

Derrick Williams 22 sayıyla takımımızın en skoreri olurken; Kostas Sloukas ve Nikola Kalinic 18’er sayıyla onu takip etti. Jan Vesely 12, Leo Westermann 3, James Nunnally ve Nando De Colo ise 2 sayı üretti.
 
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleyi; Başkanımız Ali Koç’ da takip etti.
 
Zeljko Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe Beko maça; Derrick Williams, Nando de Colo, Kostas Sloukas, Jan Vesely ve Nikola Kalinic beşiyle başladı.
 

Mücadeleye Jan Vesely’nin smacıyla başlayan Fenerbahçe Beko, karşılıklı sayılarla geçilen ilk bölümde rakibine 17-14 üstünlük sağladı. Takımımız, Maccabi’nin Aaron Jackson ve Tyler Dorsey ile sayılar üretmesine engel olamasa da çeyreği 23-20 önde tamamladı.
 
İkinci çeyreğin başında Maccabi farkı iki sayıya indirince Zeljko Obradovic molayı aldı(25-23). Ancak Mariobet mola dönüşünde de rakibimizin sayılarına engel olamayan Fenerbahçe Beko, 30-27 geriye düştü. Bu bölümde 7 dakikada yalnızca 8 sayı üreten takımımız, savunmada da zorluk yaşayınca fark 6 sayıya çıktı. Derrick Williams ve Kostas Sloukas’ın sayılarıyla skora ortak olan ekibimiz, yine Sloukas’ın üç sayılık isabetiyle 38-37 öne geçti. Jan Vesely’nin basketine Maccabi, Aaron Jackson’ın sayısıyla karşılık verirken; soyunma odasına 41-40 geride giren taraf Fenerbahçe Beko oldu.
 

Soyunma odasından Derrick Williams’ın sayılarıyla dönen ekibimiz, Nikola Kalinic ile farkı 6 sayıya çıkardı(52-46). Fenerbahçe Beko, televizyon molasını beklemeden rakibe mola aldırsa da mola dönüşünde Maccabi adına 6-0’lık bir geri dönüş oldu(52-52). Takımımız, karşılıklı sayılara sahne olan üçüncü çeyreği 64-63 geride bitirdi.
 

Son çeyreğe iyi başlayamayan Fenerbahçe Beko, ilk 4 dakikada sayı bulamayınca 71-63 geriye düştü. Son iki dakikaya Derrick Williams’ın smacıyla giren ekibimiz, Westermann’ın üçlüğüyle öne geçti. Maçın bitimine 4 saniye kala 77-76 önde olan Fenerbahçe Beko, son topta çemberi koruyamayınca karşılaşmadan 78-77 mağlup ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43