Fenerbahçe Beko 89-76 Khimki Moskova

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 11. hafta maçında Khimki Moskova’yı konuk etti. Rus ekibini 89-76 yenen Takımımız, 4. galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Beko 89-76 Khimki Moskova

 Datome 20 sayıyla takımımızın skoreri olurken, Melih ve Sloukas 19'ar sayıyla oynadı. Williams 12, Ahmet de 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan diğer oyuncularımız. 

Obradovic'e 200. EuroLeague maçına özel plaket 
Takımımızın başında 200. EuroLeague maçına çıkan Zeljko Obradovic, bu özel akşamın anısına hazırlanan plaketi Başkan Vekilimiz ve Basketbol Şube Sorumlumuz Semih Özsoy’un elinden aldı.

Fenerbahçe Beko karşılaşmaya Sloukas, Melih, Datome, Williams ve Ahmet beşiyle başladı.

Karşılıklı serilerin ardından Sloukas’ın üçlükleriyle öne fırlayan Takımımız, çeyreği 28-24 önde Goldenbahis tamamladı. İkinci çeyrekte Datome ile etkili olan Takımımız, Janis Timma’yı durdurmakta zorluk çekince soyunma odasına 44-49 geride gitti.

Üçüncü çeyrekte muhteşem bir oyun sergileyen Obradovic’in öğrencileri; rakip potaya 21 sayı atarken, kendi potasında ise sadece 6 sayı gördü ve son çeyreğe 65-55 üstün gitti. Dördüncü çeyrekte Kaptan Melih sazı eline alırken, Datome ile farkı koruyan Fenerbahçe Beko; Williams, Ahmet ve Sloukas'ın basketleriyle maçı 89-76 kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43