Fenerbahçe Beko, Panathinaikos Opap’ı ağırlıyor

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 22. hafta maçında Panathinaikos Opap’ı konuk ediyor. 8 Şubat Cuma günü (yarın) 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos Opap’ı ağırlıyor

Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Sreten Radovic (Hırvatistan), Mehdi Difallah (Fransa) hakem üçlüsü yönetecek.

Takımımız, Panathinaikos’u mağlup etmesi durumunda EuroLeague’deki iç saha galibiyet serisini 13 maça taşıyacak ve EuroLeague’in güncel formatında Playoff’u en erken garantileyen takım unvanını alacak.

Fenerbahçe Beko’da son durum

Ekibimiz, Turkish Airlines EuroLeague 21. haftasında Bayern Münih ile Almanya’da karşılaştı. 31 Ocak Perşembe günü TSİ 22:30’da oynanan ve iki uzatma bölümüne sahne olan mücadeleyi ev sahibi takım 90-86 kazandı. Fenerbahçe Beko’da Ali Muhammed 23, Luigi Datome 13, Joffrey Lauvergne ise 12 sayı üretti. Sarı-lacivertliler, bu yenilgiye rağmen 21 hafta sonunda 18 galibiyetle EuroLeague’de liderliğini sürdürüyor.

Ekibimiz, son resmi maçına Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde çıktı. 17. hafta mücadelesinde 3 Şubat Pazar günü 13:00’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Türk Telekom’u ağırlayan Grandbetting Fenerbahçe Beko, rakibini 87-64 ile geçti. Takımımızda Nicolo Melli 19, Kostas Sloukas 16 sayı üretti. Fenerbahçe Beko, ligimizde 14 galibiyet ile lider durumda bulunuyor.

Fenerbahçe Beko’da Jan Vesely ve Tyler Ennis’in sakatlıkları bulunuyor.

Zeljko Obradovic, bu sezon EuroLeague’de 11 farklı oyuncuya ilk beşlerde yer verdi ve tüm maçlara ilk beşte başlayan bir oyuncu olmadı.

Kostas Sloukas, EuroLeague’de kullandığı son 22 serbest atışta da isabet kaydetti. Sloukas, maç başına 4.8 asistle EuroLeague genelinde beşinci durumda. Sloukas, bu sezon faul çizgisinde %93.2 isabet oranına sahip ve EuroLeague genelinde dördüncü sırada yer alıyor.

Marko Guduric, %53.2 üç sayı isabet oranıyla lig genelinde üçüncü sırada bulunuyor.

Luigi Datome, EuroLeague kariyerinde %90.34 faul isabet yüzdesine sahip ve lig tarihinin en iyi sekizinci oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Kostas Sloukas, 20 sayı daha bulması halinde Fenerbahçe forması altında EuroLeague kariyerinde 1000 sayı barajını aşacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43