Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic'i mumla arıyor! Ali Koç'tan şok karar!

Zelkjo Obradovic'ten sonra Fenerbahçe Beko'da kötü gidiş devam ediyor. Ali Koç başkan olduktan sonra basketbola devasa yatırımlarını sürdüren sarı-lacivertliler son dönemde parkede istediğini bulamadı.

Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic'i mumla arıyor! Ali Koç'tan şok karar!

Zelkjo Obradovic'ten sonra Fenerbahçe Beko'da kötü gidiş devam ediyor. Ali Koç başkan olduktan sonra basketbola devasa yatırımlarını sürdüren sarı-lacivertliler son dönemde parkede istediğini bulamadı. Zelkjo Obradovic'in koçluktan ayrılmasından sonra, 2 koç değiştiren Fenerbahçe, sezon başında takımın başına Ali Koç'un büyük beklenti ile getirdiği Aleksandar Djordjevic ile yollarını ayırıyor.

Fenerbahçe Beko'da Zelkjo Obradovic'in yeri dolmuyor. Sarı-lacivertli ekiple Euroleague şampiyonluğu yaşayan ve Fenerbahçe taraftarının basketbola olan ilgisini artıran Sırp koçun eksikliği aranıyor.

ZELKJO OBRADOVIC'TEN SONRA 3. KOÇ DA GİDİCİ
Euroleague'de (THY Avrupa Ligi) Baskonia, Barcelona'ya kaybeden, daha sonra da Basketbol Süper Ligi'nde de dün Pınar Karşıyaka'ya deplasmanda mağlup olan sarı-lacivertli takımda koç Aleksandar Djordjevic için işler hiç de iyi gitmiyor.

Republika sitesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe Beko'da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası 54 yaşındaki Sırp koçun görevinden istifa etmemesi durumunda, Başkan Ali Koç tarafından takımdan gönderileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe Beko, Euroleague 24 maç sonunda on ikinci, Basketbol Süper Ligi'nde ise ilk sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertli takım, yarın THY Avrupa Ligi'nde Alman ekibi ALBA Berlin'i sahasında konuk edecek.

ZELKJO OBRADOVIC'IN FENERBAHÇE KARNESİ BAŞARILARLA DOLUYDU
2013 yılında göreve getirildiği Fenerbahçe ile şimdiye dek 507 maça çıkan Obradovic, bu karşılaşmalardan 382 kez galip ayrıldı.

Sırp antrenör, 7 yıllık Fenerbahçe kariyerinde 5 Euroleague Final-Four'u, 3 Euroleague Finali, 1 Euroleague Şampiyonluğu, 4 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferini yaşadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43