Fenerbahçe Öznur Kablo Türkiye Kupası'nda finalde

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, Türkiye Kupası yarı finalinde yarın Çankaya Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Adana Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden 73-65 galip ayrılan Ekibimiz adını finale yazdırdı.

Fenerbahçe Öznur Kablo Türkiye Kupası'nda finalde

Takımımızın en skoreri 18 sayıyla Elizabeth Williams olurken; Kiah Stokes 14, Chelsea Gray ve Cecilia Zandalasini 10, Sevgi Uzun 9, Tuğçe Canıtez 8, Laura Nicholls ve Olcay Çakır Turgut 2 sayı üretti.

İlk çeyreğe Elizabeth Williams’ın sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Öznur Kablo, rakibinin üst üste bulduğu sayılara engel olamayınca 11-6 geriye düştü. Elizabeth Williams ve Kiah Stokes’un sayılarıyla tekrar öne geçen Sarı lacivertliler, Shavonte Sade Zellous’un basketlerine engel olamayınca çeyreği 16-16 eşitlikle tamamladı.

İkinci çeyreğe etkili bir başlangıç yapan Kadın Basketbol Takımımız, farkı çift hanelere çıkardı(29-19). Son bölüme kadar skor avantajını elinde bulunduran Fenerbahçe Öznur Kablo, Çankaya Üniversitesi’nin üst üste bulduğu sayılara rağmen soyunma odasına 40-36 önde giren taraf oldu.

Soyunma odasından iyi dönen takım ise Çankaya Üniversitesi olurken; Fenerbahçe Öznur Kablo skor Sahabet avantajını kaybetti(40-39). Elizabeth Williams ve Kiah Stokes ile rahatlayan Ekibimiz, çeyreğin bitimine son 1 dakika kala Chelsea Gray’in de etkili oyunuyla farkı açarak üçüncü periyotu 54-48 önde bitirdi.

Son çeyrekte de kaldığı yerden devam eden Fenerbahçe Öznur Kablo,  farkı 10 sayıya kadar çıkardı(60-50). Zandalasini’nin üç sayılık isabetiyle rakibine mola aldıran Sarı lacivertliler, mola dönüşünde Çankaya’nın basketlerine engel olamayınca skor da 66-60’a geldi. Son bölümü oldukça çekişmeli geçen mücadeleden 73-65’lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Öznur Kablo, adını finale yazdırmayı başardı.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın finaldeki rakibi ise; İzmit Belediyespor-Beşiktaş TRC İnşaat maçını kazanan takım olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43