Galatasaray 74-91 Fenerbahçe Öznur Kablo

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar EuroLeague çeyrek finalindeki rakibi Galatasaray ile ilk maçına çıktı. Alina Iagupova’nın 32 sayıyla yıldızlaştığı maçta rakibini 91-74 yenen Takımımız, Final Four yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Galatasaray 74-91 Fenerbahçe Öznur Kablo

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar EuroLeague çeyrek finalindeki rakibi Galatasaray ile ilk maçına çıktı. Alina Iagupova’nın 32 sayıyla yıldızlaştığı maçta Pashacasino rakibini 91-74 yenen Takımımız,  Final Four yolunda önemli bir avantaj elde etti. 

Serinin ikinci maçı 19 Mart Cuma günü TSİ 18.00'da yine aynı salonda oynanacak.  İki maç üzerinden oynanan seride 1-1'lik eşitlik olması halinde ise sayı farkına bakılacak. 

Potanın Kraliçeleri, İspanya'nın Salamanca kentinde bulunan Pabellon Municipal Wurzburg’da oynanan mücadeleye; Jasmine Thomas, Kayla McBride, Alina Iagupova, Satou Sabally ve Kiah Stokes beşiyle başladı. 

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta özellikle Iagupova ve Sabally ile sayılar bulan takımımız, ilk çeyreği  19-15 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında Galatasaray aradaki farkı kapatıp bir ara öne geçse de 8 sayılık seri ile üstünlüğü tekrar ele geçirdik.

Kalan süre mini seriler şeklinde devam ederken soyunma odasına 44-41 üstün giren taraf olduk. Üçüncü çeyrekte rakibini hataya zorlayan Ekibimiz, Alina Iagupova ile farkı çift hanelere taşıdı ve periyotu 64-53 önde tamamladı. Dördüncü çeyrekte farkı açan Victor Lapena’nın öğrencileri mücadeleden 91-74 galip ayrıldı. 

Skor dağılımımız: Iagupova 32, Sabally 16, Zandalasini 9, Vaughn 9, Stokes 8, Thomas 8, McBride 6, Olcay 3.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe öznur Kablo

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43