ÖZNUR KABLO, KADIN BASKETBOL TAKIMIMIZIN İSİM SPONSORU OLDU

Fenerbahçemiz ile Öznur Kablo arasında Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsorluğu konusunda sağlanan anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

ÖZNUR KABLO, KADIN BASKETBOL TAKIMIMIZIN İSİM SPONSORU OLDU

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam ile Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, sponsorluk anlaşmasına dair açıklamalarda bulundu.
 
İmza töreninde Başkanımız Ali Koç, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Metin Sipahioğlu, Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın Menajeri Arzu Özyiğit, kaptanı Tuğçe Canıtez ve oyuncusu Ayşe Cora ile Kulübümüz ve Öznur Kablo yetkilileri de hazır bulundu.
 
Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam: Bu birlikteliğin Fenerbahçe’ye yeni bir heyecan vermesini bekliyor, başarılarımızın devamını diliyoruz
 
İmza töreninde ilk olarak konuşan Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam, “Bugün bizim için yine çok değerli, çok önemli, çok güzel bir gün. Çok farklı bir özelliği var bugünün; Fenerbahçe’de ilk defa Kadın Basketbol Takımımız bir isim sponsoruna kavuşuyor. Çok değerli bir Fenerbahçelinin, İbrahim Balarısı’nın öncülüğünde, bonkörlüğünde Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı olarak yer alacak. Öznur Kablo tamamen Türk sermayesiyle kurulmuş ve elde ettiği birçok başarıdan sonra İstanbul Sanayi Odası istatistiklerine göre en büyük 150 Türk sanayi kuruluşundan biri durumunda. Bunu 1 senelik bir sözleşme olarak imzalamış bulunuyoruz ama İbrahim beyin de önerileri doğrultusunda bunun birçok seneye yayılacağını ve ileride de bu formayı bu şekilde taşıyacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız birçok başarılara sahip. Avrupa’da final oynayan ilk Betvole Türk takımı ve ülkemizde bugüne kadar en çok şampiyon olmuş takım. Bu birlikteliğin de Fenerbahçe’ye yeni bir heyecan, yeni bir keyif vermesini bekliyor, başarılarımızın devamını diliyoruz.” diye konuştu.
 
Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı: Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz
 

Ardından söz alan Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili, “Burada Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımıyla Öznur Kablo arasındaki ortaklığımızı, anlaşmamızı resmiyete döktük. Bu iş birliği anlaşmasını sizlerin huzurunda imzalamaktan dolayı Öznur Kablo olarak çok mutlu ve gururluyuz. Fenerbahçe armasını en iyi şekilde taşıyan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı artık Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı olarak anılacaktır. Fenerbahçe’nin formasını, armasını taşıyan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmesinde bize destek olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Metin Sipahioğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Öznur Kablo hakkında da bilgiler veren İbrahim Balarısı, “Öznur Kablo 1989 yılında %100 yerli sermayeyle kurulmuş olan, Çerkezköy’de 110 bin metrekare açık alanda 4 farklı fabrikadan oluşan entegre bir tesis. Bu fabrikalarda bakır ve alüminyum olarak enerji kablosu üreten ve kendi konumunda Türkiye’de lider olan bir şirkettir. Modernizasyon ve teknolojisiyle dünyada örnek olarak gösterilecek bir tesise sahip olmaktan ayrıca gurur duymaktayız.” şeklinde konuştu.
 

Bu sezon Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı’nın yer alacağı her kulvarda başarılı olacağından şüphe duymadığını belirten İbrahim Balarısı, “Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı’nın lig, kupa ve EuroLeague’de başarılı olacağından hiç şüphem yoktur. Bu şampiyonluğa giden yolda yönetim, taraftar, basın mensupları, teknik heyet, kadın basketbol oyuncularımızın ve sponsor olarak Öznur Kablo olarak birbirimize kenetlenerek EuroLeague’de finale kalıp şampiyonluğa ulaşacağımızdan hiç şüphem yoktur. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Öznur Kablo girdiği bu yolda umarım uzun süre birlikte olur, ilerleyen yıllarda şirketimiz ve Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki bu iş birliği daha farklı desteklerle süregelir. Hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43