Taraftarlarımıza atmosfer için teşekkür ediyorum

Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Khimki Moskova maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Taraftarlarımıza atmosfer için teşekkür ediyorum

Açıklamalarında zorlu bir periyoda girdiklerinin altını çizen Obradovic, tüm oyuncularının hazır olması gerektiğine vurgu yaptı.

Maç sonunda 93-85’lik galibiyeti değerlendiren Başantrenörümüz Obradovic, Ali Muhammed ile ilgili de şunları söyledi:

"Khimki çok iyi basketbol oynadı. Genel olarak çok güzel bir maçtı. Çok fazla üçlük kullanmayı seven bir takım. Ortalama maçlarda 34 sayıyı üçlüklerden buluyorlar. Savunmada iyi oynayıp onları engellemeye Taraftarium çalıştık. Maç boyunca gerekli agresif savunmayı yapmadık. Çok kolay sayı bulmalarına izin verdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza atmosfer için teşekkür ediyorum. Bu daha yolun başı.

Çok karakterli. (Ali Muhammed) Kalitesinin farkında. Kararlı oynuyor. Maçın her alanında daha hazır olmalı. Bugün çok iyi kararlar aldı. Bazı iyi olmayanları da vardı. Bu da maçın bir parçası. Soyunma odasında oyuncularıma 13 maçın olduğunu söyledim. 10’u deplasmanda. Böyle bir programda herkes hazır olmalı. Herkesin zamanı gelecek. Takımın taze kalmasını sağlamalıyız ve her sene gibi yolumuza devam edeceğiz." 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43