Ankara'da kazanan yok: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü ile yenişemedi: 1-1

Ankara'da kazanan yok: 1-1

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, inanılmaz gol pozisyonlarından yararlanamadığı maçta Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Özellikle Soldado ve Moses kaçırdığı gollerle saç-baş yoldurdu. 87'de Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Ankaragücü'nde Canteros kırmızı kart gördü.

Eryaman Stadı'nda dolu ve coşkulu tribünler önünde oynanan karşılaşmada Fenerbahçe özellikle Moses ve Soldado ile gollük fırsatlardan yararlanamadı. Başkent temsilcisi ilk tehlikeli atağında Boyd'un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 67'de sahanın en iyisi olarak dikkat çeken Hasan Ali skora denge getirdi. 
 

Mehmet Ekici ve Canteros kırmızı kart gördü
 
87'de Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Ankaragücü'nde Canteros kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda rakip kalede müthiş baskı kuran Fenerbahçe, girdiği pozisyonlarda günün başarılı ismi kaleci Altay'ı geçemeyince maç 1-1 sona erdi.
Bu sonuçla iki takım da puanını 32'ye yükseltti.
 

Deplasmanda 7 aylık galibiyet hasreti sürüyor
 
Fenerbahçe'nin deplasman kabusu sürüyor. Ankaragücü deplasmanında da 3 puanı çıkaramayan sarı-lacivertliler, 16 Eylül 2018 tarihinden beri dış sahada gülemiyor. Son olarak ligin 5. haftasında Atiker Konyaspor'u 1-0 deviren Fenerbahçe, yaklaşık 7 aydır hasret çekiyor. O tarihten itibaren ligde 11 deplasman maçına çıkan sarı-lacivertliler, 5 yenilgi 6 beraberlik aldı.  

İLK 11'LER
 
FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Harun, Hasan Ali, Skrtel, Serdar Aziz,  Isla, Mehmet Topal, Tolgay, Moses, Mehmet Ekici, Dirar, Soldado
 
MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN İLK 11'İ: Altay, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Sedat, Djedje, Sacko, Canteros, Boyd, Orgill

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEAnkaragücü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43