Atakaş Hatayspor 1-2 Fenerbahçe

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçemiz, zorlu Hatay deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Sarı lacivertlilerde Valencia 2 asistiyle yıldızlaşırken, goller Rossi ve Novak'tan geldi.

Atakaş Hatayspor 1-2 Fenerbahçe

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçemiz, zorlu Hatay deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Sarı lacivertlilerde Valencia 2 asistiyle yıldızlaşırken, goller Rossi ve Novak'tan geldi. Hatay'ın tek golünü Saint-Louis kaydetti. Fenerbahçe, deplasmanda aldığı galibiyetle maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Lig'de 7. hafta maçında Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lık skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Diego Rossi ve 30. dakikada Filip Novak kaydetti. Hatayspor'un golü 70. dakikada Dylan Saint-Louis'ten geldi.

Fenerbahçe'de Diego Rossi sarı-lacivertli takımda ilk golünü attı. Enner Valencia ise Maksibet Avrupa kariyerinde ilk kez bir maçta 2 asist yaptı.

Fenerbahçe perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u ağırlayacak. Sarı-lacivertliler pazar günü ise Kasımpaşa'yı konuk edecek. Hatayspor da pazar günü Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43