Boluspor 0-2 Fenerbahçe (Hazırlık maçı)

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Boluspor’u 2-0 mağlup etti.

Boluspor 0-2 Fenerbahçe (Hazırlık maçı)

Futbolda 2019-2020 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz’da İstanbul'da başlayan sarı-lacivertli ekip, 3 Temmuz'da başladığı Düzce kampının son gününde sezonun ilk hazırlık maçını yaptı. Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor ile Bolu’daki Atatürk Stadyumu’nda karşılaşan Fenerbahçemiz, mücadelenin ilk yarısını 9. dakikada Victor Moses’ın kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının 65. dakikasında Tolga Ciğerci’nin penaltıdan kaydettiği golle farkı 2’ye çıkaran Futbol A Takımımız mücadeleyi bu skorla tamamladı.
 

Takımımız karşılaşmaya; Berke Özer, Serdar Aziz, Okan Turp, Murat Sağlam, Abdülcebrail Akbulut, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Tolgay Arslan, Liderbahis Alper Potuk, Victor Moses, Allahyar Sayyadmanesh  11’iyle başladı.
 
Öte yandan Takımımızın yeni transferleri Allahyar Sayyadmanesh, Murat Sağlam ve Okan Turp da çubuklu formayla ilk maçına çıktı.
 

Bolu’daki Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Sportif Direktörümüz Damien Comolli de izledi. izledi.
 
Atatürk Stadyumu’ndaki tribünleri dolduran taraftarlarımız, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve futbolcularımıza tezahüratlar yaparak sevgi gösterilerinde bulundu.
 

Bu maçla birlikte yeni sezon hazırlıklarının Düzce etabını noktalayan Fenerbahçemiz, 21-25 Temmuz tarihleri arasında Avusturya kampına gidecek, 29-31 Temmuz tarihleri arasında da Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek olan Audi Cup’ta mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEBoluspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43