Bursaspor:2 Fenerbahçe: 1 ( Özel Maç )

Futbol A Takımımız, milli maç arasında Türk futbolunun değerli camialarından Bursaspor ile ülkemiz ve dünya çocuklarına farkındalık yaratmak adına karşı karşıya geldi.

Bursaspor:2 Fenerbahçe: 1 ( Özel Maç )

Fenerbahçemiz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanan hazırlık mücadelesinden 2-1 mağlup ayrıldı.

Takımımızın tek golünü 87. dakikada Mevlüt Erdinç kaydetti. Ev sahibinin gollerini ise, 4. dakikada Burak Altıparmak ve 43. dakikada Burak Kapacak attı.

Lösev, Türkiye Down Sendromlular Derneği, Otizm Vakfı, ENSEV Fiziksel Engelli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Bursa Yetimder, Bursa Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği, Bursa Özel Eğitim, Bursa Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Dernekleri’nden özel misafirler her iki takımın yedek kulübesinin arkasında oluşturulacak özel tribünlerde ağırlandı.

Maç öncesi her Betebet iki camianın yöneticileri bu kurumları temsil eden değerli evlatlarımıza “Çocuk Farkındalığı” adına hediye ve plaket takdim etti. Çocuklara hediyelerini kulübümüz adına Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, İdari Menajerimiz Volkan Ballı ve futbolcumuz Alper Potuk verdi. Maçın başlama vuruşunu çocuklar yaparken; ilk dakikası tamamlanana kadar taraftarlar “Dünya Çocukları Farkındalığı” adına aralıksız alkışlandı.
 

Futbol A Takımımız, Türk futbolunun değerli camialarından Bursaspor ile oynadığı hazırlık maçına; Harun Tekin, Murat Sağlam, Serdar Aziz, Jailson, Tolga Ciğerci, Luiz Gustavo, Tolgay Arslan, Max Kruse, Alper Potuk, Garry Rodrigues ve Mevlüt Erdinç ile başladı. İkinci yarıda ise; Sadık Çiftpınar, Uğur Kaan, Emir Miray oyuna girdi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEBursaspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43