Dev maça doğru son gelişmeler

2019 yılının ilk derbisinde bu akşam Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ve Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak.

Dev maça doğru son gelişmeler

Saat 21.00'da başlayacak mücadele beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak. 

HAKEM BELLİ OLDU 

Derbiyi maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak derbide düdük çalacak Bülent Yıldırım'ın yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Asım Yusuf Öz olacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Serkan Tokat yapacak.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN DERBİ 11'İ

Bir tarafta zirveyi kovalayan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, diğer yanda tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşayan Fenerbahçe. Ancak maçın adı derbi olunca akan sular duruyor. Ne eksikler, ne son maçların skorları... Bu gece Vodafone Park’ta bambaşka bir 90 dakika oynanacak. Betlike Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş sahaya süreceği 11'i belirledi.

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Dorukhan, Lens, Kagawa, Caner, Burak.

İŞTE ERSUN YANAL'IN DERBİ 11'İ

Tarihinin en kötü günlerinden birisini geçiren Fenerbahçe, kritik Beşiktaş sınavına kilitlenmiş durumda. Ersun Yanal'lı Fenerbahçe, derbi galibiyetiyle havaya girmek istiyor. Derbide en büyük farkı ilk maça Siyah-Beyazlı formayla çıkan Tolgay Arslan yaşayacak. Sarı Lacivertli ekipte teknik direktör Ersun Yanal sahaya süreceği 11'i belirledi.

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Sadık, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Dirar, Tolgay, Moses, Soldado

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEBEŞİKTAŞ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43