Fenerbahçe 1-0 Medipol Başakşehir

Nefes kesen maçta Fenerbahçe, Başakşehir'i devirdi ve liderlik koltuğuna oturdu! Diego Rossi 3 puanı getirdi...

Fenerbahçe 1-0 Medipol Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftası, kritik bir maça sahne oldu. Fenerbahçe ile Başakşehir, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertli taraftarların büyük ilgi gösterdiği müsabakada her iki takım da birçok pozisyona girdi. Büyük bir mücadelenin sergilendiği müsabakada kazanan Fenerbahçe oldu. Bu sonucun ardından sarı - lacivertliler, puanını 23 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. İşte maçtan detaylar...

Fenerbahçe ile Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya geldi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maç, beklendiği gibi yüksek tempoda oynandı. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve birçok kez pozisyona girdiği karşılaşmada kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 84. dakikada Diego Rossi kaydetti.

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisi 7 maça çıkan Fenerbahçe, puanını 23'e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. 20 puanda kalan Başakşehir ise 4. sırada yer aldı.

Sarı - lacivertliler, gelecek hafta İstanbulspor deplasmanına gidecek. Başakşehir ise Giresunspor'u konuk edecek.

JESUS'TAN TEK DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçına göre ilk 11'de tek değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de değerlendirdiği Bright Osayi-Samuel'in yerine İsmail Yüksek'e şans verdi.

Medipol Başakşehir karşısında kalede yine Altay Bayındır'ı görevlendiren Jesus, savunma üçlüsünde Serdar Aziz, Gustavo Henrique ve Attila Szalai'yi oynattı. Kanatlarda Ferdi Kadıoğlu ile Lincoln Henrique'yi tercih eden 68 yaşındaki Portekizli teknik adam, orta sahada ise İsmail Yüksek ile Miguel Crespo'ya şans verdi. Bu oyuncuların önünde İrfan Can Kahveci'yi görevlendiren Jesus, gol yollarında ise Michy Batshuayi ile Enner Valencia'yı tercih etti.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, Willian Arao, Ezgjan Alioski, Diego Rossi, Arda Güler, Bright Osayi-Samuel, Emre Mor, Miha Zajc, Joao Pedro ve Serdar Dursun ise yedek soyundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43