Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe, 2-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Mergim Berisha ve 45+5. dakikada Luiz Gustavo attı. Kasımpaşa'nın tek golü 53. dakikada Michal Travnik'ten geldi.

Kasımpaşa'yı konuk ettiği son 11 maçta 9. galibiyetini alan ve hiç yenilmeyen Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte puanını 19'a yükseltti ve milli araya lider olarak gitmeyi garantiledi. Kasımpaşa'nın ise galibiyet hasreti 6 maça çıktı ve 6 puanda kaldı.

Fenerbahçe, milli ara sonrası Trabzonspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise sahasında Göztepe'yi ağırlayacak.

VITOR PEREIRA'DAN 5 OYUNCULUK ROTASYON

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde son oynadıkları Olympiakos maçının ilk 11'ine göre kadrosunda 5 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Olympiakos maçında ilk 11'de oynattığı Filip Novak, Bright Dumanbet Osayi-Samuel, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas ve Enner Valencia'yı Kasımpaşa karşısında yedek oturttu. Portekizli çalıştırıcı, bu isimlerin yerine Kasımpaşa karşısında Serdar Aziz, Muhammed Gümüşkaya, Miguel Crespo, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'u ilk 11'e sahaya sürdü.

Kasımpaşa karşısında kalede yine Altay Bayındır'ı görevlendiren Pereira, savunma üçlüsünde Kim Min-jae, Serdar Aziz ve Attila Szalai'ye şans verdi. Orta alanda Luiz Gustavo'nun yanında Miguel Crespo'ya forma veren deneyimli teknik adam, kanatlara ise Muhammed Gümüşkaya ile Ferdi Kadıoğlu'nu oynattı. Pereira, hücum hattında ise Diego Rossi, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'dan gol bekledi. Sarı-lacivertlilerde, Berke Özer, Max Meyer, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Enner Valencia, Dimitris Pelkas, Bright Osayi-Samuel, Miha Zajc, Filip Novak ve Burak Kapacak ise yedek soyundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43