Fenerbahçe ayağa kalktı: 2-0

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 12. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Fenerbahçemiz, rakibini 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe ayağa kalktı: 2-0

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede takımımıza galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Andre Ayew ile 31. dakikada Michael Frey kaydetti.

Fenerbahçemiz sahaya formaların sağ kolunda yer alan HeForShe logosuyla ve “Birlikte Eşitiz” pankartı ile çıktı. Ayrıca bu maça özel olarak futbolcuların formalarında sırt numaraları da HeForShe’nin kurumsal rengi olan magentaya boyandı.

Gencobahis src="https://www.12numara.com.tr/images/upload/789_1.jpg" />

Sahanın ortasına açılan dev bayrakta da “Birlikte Eşitiz” çağrısı yer alırken, maç öncesinde tüm statta Fenerbahçe Spor Kulübü’nün toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki taahhüdünü ortaya koyan manifestosu okundu. Stat ekranlarından da Fenerbahçeli futbolcuların toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çeken mesajları yayınlandı.

Profesyonel Futbol Takımımız, ligin 13. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. 25 Kasım Pazar günü oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Maç boyunca taraftarlar özellikle Frey ve Mathieu Valbuena'ya büyük sevgi gösterisinde bulubdular. Frey sahada yine basmadık yer bırakmayarak maçın en çalışkan ismi olmayı başardı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEAlanyaspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43