FENERBAHÇE'DEN EREN ELMA'LI HAMLESİ!..

Kartalspor altyapısından yetiştikten sonra Haziran 2019'da Kasımpaşa kadrosuna katılan Eren Elmalı'ya bir çok takımın yanı sıra Fenerbahçe 'nin de ilgisi var.

FENERBAHÇE'DEN EREN ELMA'LI HAMLESİ!..

Kartalspor altyapısından yetiştikten sonra Haziran 2019'da Kasımpaşa kadrosuna katılan Eren Elmalı'ya bir çok takımın yanı sıra Fenerbahçe 'nin de ilgisi var. Ancak lacivert beyazlı kulübün yöneticileri, genç oyuncuyu satma planları olduğu zaman sadece yurt dışına satmayı düşünüyor. Bunun nedeni olarak da yabancı kulüplerin transfer ödemelerinde daha tutarlı olması gösteriliyor. Türk kulüplerinin yaptığı tekliflerde ödemelerin zamana yayılma seçeneğinin çok olması nedeniyle Kasımpaşa'nın gönderecek se de yurt içinde bir takıma göndermeyi planlamadıkları gelen bilgiler arasında...

Anvak yinede Kasımpaşa tarafının devreye bizzat Ali Koç'un girecek olması ile bu tutumundan vazgeçebileceği de gelen bilgiler arasında. Başkan Ali Koç'un da kişisel ilişkilerini kullanarak bu transferi bizzat dahil olması bekleniyor.

2000 doğumlu olan ve 1,80 cm boyuna sahip olan Eren Elmalı sol bek, sol açık ve sağ bek mevkilerinde görev yapıyor. Sol ayaklı olan futbolcunun 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Milli takım kadrosuna henüz çağrılmayan ancak ilerleyen zamanlarda A Milli formayı giymesi beklenen isimlerden birisi olan 21 yaşındaki futbolcu, Kartalspor'dan Kasımpaşa'ya Haziran 2019'da transfer oldu.

21 yaşındaki sol bek iç in lacivert-beyazlılar 5.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeli talep ediyor. Kanarya ise bu rakamı en azından 2.5 seviyesine indirmeyi planlıyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43