Fenerbahçe, derbi öncesinde hata yapmadı

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftası kritik bir maça sahne oldu. Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı konuk ettiği karşılaşmanın 90 dakikası nefes kesti.

Fenerbahçe, derbi öncesinde hata yapmadı

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftası kritik bir maça sahne oldu. Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı konuk ettiği karşılaşmanın 90 dakikası nefes kesti. Erken gelen gol, kaçan pozisyonlar ve hakem kararlarının damgasını vurduğu müsabaka, Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Diego Rossi, Serdar Dursun ve Miha Zajc galibiyeti getiren golleri atarken, sarı - lacivertliler üst üste 7. kez kazandı.

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı ağırladığı karşılaşma, müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Sarı - lacivertliler ikincilik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmak için sahaya çıkarken, Gaziantep FK deplasmandaki kötü karnesini düzeltmek için Kadıköy'e geldi. Mücadelede kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı konuk etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golü 5. dakikada Diego Rossi, 62. dakikada Serdar Dursun ve Miha Zajc kaydetti. Gaziantep FK'nın sayıları, 65'te Sagal ve 90+7'de penaltıdan Maxim'den geldi.

Fenerbahçe, 57. dakikada Serdar Dursun'un ayağından kullanılan penaltıdan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe üst üste 7. kez kazanırken, ligde oynadığı son 11 maçta 10. galibiyetini alarak puanını 68'e yükselterek ikinci sırada yer aldı. 5 maçtır kazanamayan Gaziantep FK ise 42 puanla 16. sırada yer buldu.

Fenerbahçe, gelecek hafta Beşiktaş deplasmanına gidecek. Gaziantep FK ise Kayserispor'u ağırlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43