Fenerbahçe, dev derbide Galatasaray'ı yıktı!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası, büyük bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk ettiği maçın 90 dakikası nefes kesti. Sarı - lacivertli taraftarların tamamını doldurduğu Ülker Stadyumu'nda her iki takım da sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Taktik savaşları ve büyük bir mücadelenin yaşandığı dev derbide kazanan Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe, dev derbide Galatasaray'ı yıktı!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Derbi; sarının lacivert tarafı adına ikinci sıra için büyük önem taşırken, kırmızı tarafı için ise beklentilerin altında kalınan sezonda taraftarları mutlu etme fırsatı olarak görülüyordu. Kadıköy'de kapalı gişe oynanan müsabaka, izleyenleri büyük heyecana sürüklerken kazanan taraf 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Miha Zajc ve 68. dakikada Serdar Dursun kaydetti.

Bu sonucun ardından üst üste 4. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 59'a yükseltti ve ikinci sıraya yerleşti. Son 5 maçta 3. kez mağlup olan Galatasaray ise 41 puanla 14. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, gelecek hafta Göztepe'yi konuk edecek. Galatasaray ise Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

OSAYI'NİN ASİSTİ, ZAJC'IN GOLÜ

Fenerbahçe, 26. dakikada sağ kanattan Osayi Samuel ile geldi. İngiliz futbolcunun çizgiye inip, dışarıya çevirdiği topta Miha Zajc, tek vuruşla meşin yuvarlağı köşeden ağlarla buluşturdu ve sarı - lacivertlileri 1-0 öne geçirdi.

SERDAR DURSUN ATTI, FARK 2'YE ÇIKTI

Fenerbahçe, 68. dakikada sağ kanattan geldi. İrfan Can Kahveci'nin soluna çektikten sonra yaptığı ortayı Mert Hakan Yandaş kafasıyla aşırttı, arka direğe giden topu yine kafa vuruşuyla Serdar Dursun tamamladı ve Fenerbahçe, 2-0'lık üstünlük yakaladı.

KAPALI GİŞE

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray derbisinde stadın tamamını doldurdu.

Karşılaşmadan saatler önce stat çevresinde toplanmaya başlayan ve tezahüratlarla maç havasına giren taraftarlar, karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43