Fenerbahçe yeni sol bekini nihayet buldu!

Geçmişte Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin gibi sol beklerden istediği verimi alamayan, Filip Novak'a ise burun kıvıran Ali Koç'un aradığı sol beki Portekiz'de bulduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe yeni sol bekini nihayet buldu!

UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda eden, Süper Lig'de de zirve yarışından uzak kalan Fenerbahçe'de Ocak ayı transfer ve tescil dönemi için çalışmalar başladı. Sarı-lacivertliler, ligde ikinci yarıda iddialı konuma gelmek, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de başarılı bir tablo bırakma hedefiyle girişimlerine hız verdi. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği öğrenildi. İşte sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği o isim...


Vitor Pereira'yla yolların ayrılmasının ardından Zeki Murat Göle'yi geçici olarak göreve getiren sarı-lacivertliler, teknik direktör arayışlarına da hız verdi. Ali Koç ve kurmaylarının, yeni çalıştırıcı konusunda detaylı bir çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Sarı-lacivertli yönetim, ocak ayında nokta atışı transferler yaparak kadrosunu güçlendirmek ve aradaki puan farkını kapatarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Bu doğrultuda, yönetim, izleme komitesinin vermiş olduğu rapor sonucu görüşmelerini sürdürüyor.

Ali Koç ve yönetiminin, bu transfer döneminden itibaren daha çok genç oyunculara yöneleceği öğrenildi. Sol bek takviyesi yapmak isteyen Kanarya, bu sahabet doğrultuda, aradığı futbolcuyu da Portekiz'de buldu.

Fenerbahçe, Portekiz Ligi takımlarından Moreirense'de forma giyen Abdu Conte için temaslarına başladı. Sarı-lacivertliler, Portekizli oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

Yönetim, scout ekibinin önerdiği ve potansiyeline çok güvenilen Abdu Conte için tüm şartları zorlama kararı aldı. Kanarya'nın 23 yaşındaki sol beki ileride iyi bir ücrete satmayı planladığı ifade edildi.

Güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro olan Conte, sol bek pozisyonunun yanı sıra stoperde de görev yapabiliyor. Genç oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023'te sona erecek.

Portekiz'de alt yaş kategorilerinde 33 kez milli olan Abdu Conte, Sporting Lizbon altyapısında futbola başladı. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon başında Moreirense'ye transfer oldu.

Abdu Conte bu sezon Moreirense formasıyla 18 resmi karşılaşmada süre aldı. 23 yaşındaki Portekizli sol bek bu mücadelelerde 1 asist üretti.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEALİ KOÇ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43