Fenerbahçemiz, Çaykur Rizespor’u konuk ediyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 24. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçemiz, Çaykur Rizespor’u konuk ediyor

Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan.

Takımımızda sarı kart cesalısı olan Sadık Çiftpınar, Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. 

Süper Lig’de 36. randevu

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, yarın Kadıköy’de yapacakları maçla Süper Lig’de 36. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 35 lig mücadelesinin Safirbet 20’sinde Fenerbahçemiz, 7’sinde Çaykur Rizespor galip gelirken, 8 müsabaka ise beraberlikle sona erdi. Takımımız rakip fileleri 68 kez havalandırırken, kalesinde 35 gol gördü.

Fenerbahçemiz, Çaykur Rizespor ile Ülker Stadyumu’nda yaptığı 17 lig maçında 12 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alırken, Karadeniz ekibi 1981 senesinden beri Kadıköy’de galip gelemiyor.

Ekibimiz, Çaykur Rizespor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 6-0 ile 1986-87 sezonunda aldı. Takımımız, 103 golle şampiyon olduğu 1988-89 sezonunda da Rizespor’u 5-0 mağlup etmişti.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇERizespor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43